Hírek

Egybekelt párjával a nyíltan meleg olimpikon

A mostanra visszavonult ausztrál műugró, Matthew Mitcham és párja, Luke Rutherford összeházasodtak.

Mitcham két hónappal azelőtt coming outolt, hogy megnyerte volna a 2008-as Pekingi olimpiai játékokon az aranyérmet. Tíz évvel később azonban megosztotta abbéli aggodalmát, hogy otthonában, Ausztráliában elutasításra talál majd – írja az Attitude.

 

Luke Rutherford és Matthew Mitcham

 

A tavalyi évben viszont a fellegekben járhatott, amikor bejelentette eljegyzését brit párjával, Luke Rutherforddal. Idén februárban pedig végre elérkezett a nagy nap, amikor kimondhatták a boldogító igent.

„Hosszú ideig tartó kedves gesztusok, hűség, imádattal teli pillantások, és rengeteg Ikeában tett látogatás után sikerült elérnem, hogy Luke belém szeressen, megkérje a kezem, és végre összeházasodjunk. Most már örökkön örökké velem marad!”

 

 

Nemcsak Mitcham osztotta meg élete egyik legboldogabb pillanatát a közösségi oldalán, hanem párja is hasonlóképpen tett.

„Színtiszta öröm! Ez a kép tíz nappal ezelőtt készült a szülővárosomban, ahol Matt és én hivatalosan is összeházasodtunk, mielőtt elmentünk volna Belgiumba! […] Egészen addig boldog leszek, amíg életünk végig a szemeidbe nézhetek. Szeretlek @matthewmitcham88.”

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb