Hírek

Az Anonymus hackere feltörte pár ISIS-es Twitterét

WauchulaGhost, az Anonymus egyik hackere feltörte az ISIS pár tagjának Twitterét az orlandói mészárlást követően. Meleg pornót linkelt rajtuk, valamint szivárványossá változtatta a profiljukat.

WauchulaGhost már hónapokkal ezelőtt elkezdte az Iszlám Állam több követőjének Twitter fiókját feltörni, de az orlandói események után még jobban belelendült a munkába. Most már több mint 200 fiók felett rendelkezik.

twitter1_640x345_acf_cropped

A hacker most kicseréli a militáns,  gyűlöletkeltő ISIS propagandát szivárvány zászlóval, LMBT-emberek mellett kiálló üzenetekkel és meleg pornóval. Olyan üzeneteket tweetelt, hogy „Meleg vagyok és büszke” és „Büszkén vállalom”.

Ugyanakkor azt tisztázta, hogy cselekedetével nem célja, hogy megsértse a muszlim hívőket, hanem csak az oldalon található dzsihádista szélsőségesnek akar keresztbe tenni. „Azokért az életekért teszem ezt, akik odalettek Orlandóban. Az ISIS már terjeszti és dicsőíti a támadást, szóval én úgy gondoltam, megvédem azokat, akik meghaltak – mondta a PinkNewsnak. – „Ártatlan életek kioltását sosem fogjuk tolerálni.”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin