Gasztronómia

Átjáró az éjszakába – Főszerepben a gin és a tapas

 

Ez az átjáró nem egy sci-fi szereplője, hanem a Humen legújabb, Night Passage nevű, havonta jelentkező gasztronómiai rendezvénysorozata. Az első este két főszereplője a gin és a tapas lesznek.

Szeptember 24-én debütál az első ilyen tematikus esténk, amely keretében megismerkedhettek a spanyol gasztronómia kétségkívül legismertebb fogásával, a tapassal. Ehhez pedig különleges gin&tonic párosításokat hozunk, szintén Spanyolországból, ugyanis az este másik főszereplői a spanyol ginek lesznek.

Azon kívül, hogy Katalónia, Galicia és Andalúzia legjobb ginjeit és tapasait is megízlelhetitek, a történetükről és néhány érdekességről is fogunk beszélni nektek.
A Night Passage alkalmaival szeretnénk egy olyan újnak és egyedinek számító eseményt elindítani Budapesten, ahol egy zártkörű rendezvény keretében mutatunk be nektek különleges ízkombinációkat, gasztronómiai élményeket hozunk a világ különböző tájairól és ahol mindez előttetek, a bárpultnál történik. A gin estek mindig négyféle tematikus – elsősorban származási ország alapján választott – gint és egy magyar márkát foglal magában.

 

 

A Night Passage gasztronómiai eseményeink mindig zártkörűek lesznek és előzetes regisztrációval tudtok részt venni rajta. A péntek esti rendezvényeket követően pedig mindig bulizni invitálunk majd benneteket, amelynek belépőjét a részvételi díj minden esetben tartalmaz.
Az első eseményünkön Spanyolországba kalauzolunk el titeket, a Spanyol Idegenforgalmi Hivatal és Balatonic támogatásával.

Night Passage – Gin & Tapas est italvariációi:

Alcazar: Puerrto de Indias Strawberry gin
Gallego: Nordés gin
Sabores de Cataluña: Gin Mare
Sagrada Família: BCN gin
Billy Elliot: Opera gin

Minden ital mellé külön ételpárosítást szolgálunk fel.

 

Az este részvételi díja: 12.900 Ft, amely tartalmazza a fenti italokat, továbbá az ételeket, valamint egy 1 főre szóló belépőt a Budapest Park Ludus XXL rendezvényére.

Helyszín: TukTuk Bar (1061 Budapest, Paulay Ede utca 31.)

JEGYVÁSÁRLÁS

 

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin