Színes

Apuka lett Luke Macfarlane, a Spanok főszereplője

A Spanok (Bros) sztárja, Luke Macfarlane hivatalosan is apuka lett! A kanadai származású színész néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy ő és párja, Hig Roberts egy kislányt köszöntött a családjába.

Tess Eleanor Macfarlane 2023. június 4-én született. Mozgalmas napokkal indult az életünk, és világszínvonalú ellátásban részesültünk” – írta az Instagramon. „Apák napján vihettük haza. Az apukái alig várják, hogy bemutathassák őt az összes nagyszerű embernek és a gyönyörű világnak, amiben élünk„.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Luke Macfarlane (@ten_minutes_younger) által megosztott bejegyzés

 

A szívmelengető poszt mellé egy sor videót és fotót is csatolt a háromtagú új családról, köztük egy klipet, amelyen Macfarlane és Roberts a kórházból lép ki a kis Tess-szel, és két fényképet, amelyeken a kezükben tartják a csemetét.

A bejegyzést többek között a Spanok másik sztárja, Billy Eichner is kommentelte: egy sor piros szív emojival.

Spanok az első olyan, meleg férfiakról szóló romantikus vígjáték, amelyet vezető hollywoodi filmstúdió, a Universal Pictures gyártott. Ráadásul nem streamingre készült, hanem moziforgalmazásra, és külön érdekessége, hogy az összes főszerepet valóban nyíltan LMBTQ színészek alakítják.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin