Lifestyle

Amikor az eljegyzési videó nem úgy sikerül, mint a tündérmesékben

 

Nincs is annál egyértelműbb helyzet, mint amikor a pár egyik tagja féltérdre ereszkedik, és a zsebéből elővesz egy gyűrűt. Sokak számára ez egy intim pillanat, amelyet kettesben élnek át, megint mások pedig beavatják a családot és a barátokat, akik izgatottan filmezik az eseményeket.

Az igenek ellenére azonban az elkészült videók azért nem feltétlenül sikerülnek mindig úgy, mint a tündérmesékben. És ez így természetes.

 

@codyl.boykinThe day I asked my best friend to marry me! ##FYP ##Pride ##LGBT ##enGAYged ##HeSaidYes ##HappilyEverMoss ##ItMossBeLove ##ForYouPage♬ original sound – codyl.boykin

 

Ez történt például Cody és Brandon esetében is, ahol az unokáknak is a megrémült vőlegényről fog mesélni a család. A pár 2017 végén ismerkedett meg az Instagramon, egy évig nem is találkoztak, csak rengeteget beszélgettek egymással. Amikor végre személyesen is találkoztak, szerelem volt első látásra, és fél évvel később Cody megkérte Brandon kezét. Akit valószínűleg annyira váratlanul ért a kérdés, hogy rémült zokogásban tört ki – a felvételt készítők így nem is lehettek biztosak abban, hogy végül igent mond-e. (Természetesen igent mondott.)

 

 

 

Az ABC tévécsatorna híradósa, James Longman megkérte a párja, Alex Brannan kezét, és a mit sem sejtő Brannan anyukája videózott a háttérből. A rögzítés közben neki azt is menedzselnie kellett, hogy visszatartsa a vőlegény unokaöccsét, és elmagyarázza neki, hogy mit is csinálnak a srácok a kertben.

 

 

@brandus25❤️🧡💛💚💙💜 ##bestdayever ##pride ##fyp

♬ original sound – brandus25

 

A kíváncsi kisgyerek visszatartásának kevésbé elegáns módja sikerült, amikor eljött Brandi és Tabby nagy pillanata. A színes lufikkal és a színes konfettivel azt ünnepelték, hogy vettek egy új házat maguknak. És ez egy tökéletes alkalom egyúttal a lánykérésre is! A tervekbe beavatott barátoknak azért nyugodtan lehetne majd tartani egy leckét arról, hogyan bánunk egy gyerekkel, aki belesétál a képbe.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin