Lifestyle

Ágyban vagy a nappaliban? Te hogy szereted?

 

Mindannyian mások vagyunk és máshogy szeretjük – ez is a reggeli rituálénkhoz tartozik. A reggeli kávé sokak számára mindig is egy nagyon fontos része az ébredésnek, amelynek elfogyasztását a legkülönfélébb helyeken szeretjük megejteni.
Van, aki visszabújik vele az ágyba – vagy éppen oda kapja –, de van, aki a nappaliban, a kanapén elmélkedve, vagy egy teraszon a telefont pörgetve próbál a teljes ébredéshez szükséges koffeinmennyiséghez jutni.

A Philips LatteGo kávégépei abban ugyan nem segítenek, hogy hol is fogyasszuk el a reggeli kávénkat, de abban igen, hogy a kedvenc kávéitalunkat a legegyszerűbben és a leggyorsabban készíthessük el.

Az intuitív kijelző egyszerű és gyors használatot segíti, ahol a 12 féle kávéváltozatot egy gombnyomásssal ki tudjuk választani, testre szabás után a saját profilunkba elmenthetjük, hogy a következő reggeltől még gyorsabban jussunk hozzá a koffeinadagunkhoz.

Ha pedig nagyon fáradtan keltünk volna, akkor az ExtraShot funkció egy plusz energizáló ristrettóval koronázza meg a poharunkat és ruház fel minket egy kis plusz energiával a napra.

A Philips LatteGo kávégép egyedisége viszont a LatteGo rendszerben rejlik, ami első ránézésre egy egyszerű, a gépen kívül elhelyezkedő tejtartályra hasonlít, de ennél sokkal többet tud. Az innovatív, két részes tejrendszer nem tartalmaz csöveket és egyéb alkatrészeket, ezért tisztítása is roppant egyszerű. Ellenben igazán selymes és habos tejet varázsol italunkba. Te hogy szereted?

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin