Itthon

Karácsonykor sem vagy egyedül, üzenik a magyar LMBTQ-közösség tagjai

Karácsonykor sem vagy egyedül, mi egy család vagyunk” – üzeni az It Gets Better Hungary első, karácsonyi videójában. A közel három perces felvételen üzen többek között Lakatos Márk, a Humen részéről Erdei Zsolt és Kanicsár Ádám András, valamint Kocsis Tibor és párja, a Budapest Pride szervezői és a kezdeményezés magyarországi alapítói, German és párja, Krisz.

Bár az ünnepek a szeretetről szólnak, tisztában vagyunk azzal, hogy ez az időszak nagyon nehéz is lehet az LMBTQ+ fiatalok számára. Ha küzdesz azzal, hogy másnak érzed magad, nehézségeid vannak emiatt a családoddal, vagy magányosnak érzed magad, mert úgy tűnik, nem fogadnak el, nem értékelnek, hidd el, ez lehet és lesz is jobb! Szeretnénk, hogy tudd: van egy hozzád hasonló emberekből álló közösség, akik valaha ugyanígy éreztek, de mára megtanulták, hogy semmi baj nincs azzal, ha valaki más. Bátran merj más lenni! Elfogadunk téged úgy, ahogy vagy! Azért vagyunk itt, hogy támogassunk. Boldog ünnepeket, és ne feledd: Szeretnek!

 

A teljes videó több közösségi média-platformon is megtekinthető.

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It Gets Better Hungary (@itgetsbetterhu) által megosztott bejegyzés

 

 

Ha nehéz helyzetben vagy, és mentális, jogi vagy érzelmi támogatásra van szükséged, fordulj a Háttér Társaság információs és lelkisegély szolgálatához (mindennap 18-23 óra között):
Ingyenesen hívható: 137-37 (Magyarországon)
Telefonszám: +36 1 329 3380
Skype: lelkisegely
Chat: chat.hatter.hu
E-mail: lelkisegely@hatter.hu

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin