Hírek

A melegek bűnei miatt szabadította el Isten a koronavírust a lelkész szerint

 

Ha esetleg önbizalomhiánnyal küzdenél, gondolj csak arra, hogy valójában a saját szuperhősfilmed főszereplője vagy, aki a puszta létezésével földrengéseket, tűzvészeket, áradásokat, vulkánkitöréseket képes megidézni. És most már a koronavírust is.

A szélsőjobboldali-nacionalista pap, az amerikai Steven Andrew szerint legalábbis biztosan. Az internetes kisegyházat működtető, kaliforniai lelkész kinevezte a március hónapot az „LMBT bűnök megbánásának” idejének. A vallásos alt-right híroldalaknak elküldött sajtóközleményében drámai hangon fogalmaz:

„Isten szeretetéért sürgősen bűnbánatot kell tartani, mert a Biblia azt tanítja, hogy a homoszexuálisok elveszítik a lelküket, Isten pedig elpusztítja az LMBT társadalmakat. De az Istennek való engedelmesség megvédi az Amerikai Egyesült Államokat az olyan betegségektől, mint a koronavírus. Veszélyben van a biztonságunk, mert az isteni törvények országos szinten tapasztalható megtagadása veszélyeket és betegségeket, például a koronavírust hozza magával, de az Istennek való engedelmesség védelmet ad ezek ellen. Isten megvédi az Egyesült Államokat, ha az ország megbántja az LMBT bűnöket, a hamis isteneket, az abortuszt, és a többi bűnt.”

Ha ettől kellően megrémültek az amerikaiak, akkor csupán annyi a teendőjük, hogy felkeresik a lelkész webshopját, ahol a Jézus nevével fémjelzett pólókon és bögréken túl havi pénzbeli adományokat ajánlhatnak fel a kormányért elmondott napi imára, vagy épp a férfi-nő házasság kizárólagosságáért. De most 9,99 dollárért Andrew saját könyvét is megkaphatjuk Donald Trumpról, aminek szerényen csupán annyi a címe, hogy „A legnagyszerűbb elnök”.

 

 

Egy lelkész szerint Isten a koronavírussal a transz gyerekektől akar megszabadulni

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin