Hírek

Egy lelkész szerint Isten a koronavírussal a transz gyerekektől akar megszabadulni

A radikális nézetei miatt hírhedt lelkész és rádiós, egyben a Fehér Ház megbízott újságírója, Rick Wiles a transznemű gyerekeket és a „szexuális erkölcstelenséget” okolja a halálos vuhani koronavírus kitöréséért.

Mint arról a nemzetközi és a magyar sajtó is beszámolt, mostanáig több, mint száz ember halt meg a Kínából induló vírustól. A tragédia közepette Rick Wiles kapott a lehetőségen, hogy felszólaljon az általa csak „gonosz, undorító emberek” ellen, akik „transzneműnek nevelik gyermekeiket”.

 

Rick Wiles

 

Wiles saját szélsőjobboldali műsorában, a TruNews-ban fejtette ki bővebb véleményét a vírusról: „Ez egy pestis, amely a Földre szállt, és Isten éppen azon van, hogy megtisztítsa a bolygónkat a bűntől.”

Szerinte Kína megérdemli, hogy a vírus középpontjában legyen „istentelen kommunista kormánya” miatt, és egyébként az USA is hasonló sorsra van ítélve. És hogy mivel magyarázta mindezt?

„Nézzék csak meg a lelki lázadást, ami abban az országban folyik, Isten és a Biblia gyűlölete, a tisztesség és az ártatlanság gyűlölete. Gonosz, undorító emberek élnek abban az országban, akik transzneműnek nevelik gyermekeiket, és egy életre eltorzítják őket. A halál angyala talán éppen most járja körbe a bolygónkat. Eljött az idő, hogy kapcsolatba lépjünk Istennel”

– idézte a Pink News.

Az, hogy a globális katasztrófák kialakulásával olyan csoportokat vádoljon, akik értékrendje nem egyezik az övével, cseppet sem számít újkeletűnek Wiles számára. Korábban már a „meleg nácikat” hibáztatta a Las Vegas-i lövöldözésért. TruNews nevű műsorában pedig olyan megjegyzéseket tett, miszerint „ha Isten angyalokat küldene az országukba, a melegek megpróbálnák megerőszakolni őket”, és „az ebola megszüntetné minden amerikai problémáját.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin