Gasztronómia

A forralt boron és a forró csokin túl – Hütte Fesztivál

Magyarország első forróital fesztiválja a Westend tetőkerten

 

A hideg időszak beköszöntével a nyári hűsítő, jeges koktéljainkat fokozatosan váltják fel a melegebb italok, amelyek közül télen már leginkább a forralt bort vagy az alkoholmentes forró csokit választjuk. De a hideg leküzdése ellen a klasszikusokon felül számtalan más forróital is létezik, amelyek egyre népszerűbbek hazánkban is.

Advent utolsó hétvégéjén a forróitalok lesznek a főszerepben a Westend tetőkerten, ahol december 17–18-án, szombaton és vasárnap zajlik az ország első forróital fesztiválja, a Hütte Fesztivál. Az eseményen az érdeklődők többek között megkóstolhatják, hogy a hazánkban is reneszánszát élő ginekből milyen különleges forró, gin alapú koktélok készülnek. Alkoholos italokból kétségkívül nem lesz hiány, ugyanis többek között a Becherovka, a Shanky’s Whip Black Irish whiskey likőr, a Worthy Park Rum és a Tito’s Handmade vodka is képviselteti magát meleg italaival.

Természetesen a kicsikre és az autóval érkezőkre is gondoltak a szervezők, így az alkoholmentes italok között az egyik legnagyobb hazai márka, a Pöttyös lesz jelen a fesztiválon, ami különleges fűszerezésű és ízesítésű kakaó-különlegességeivel melengeti szívünket és lelkünket a téli hidegben.

A Hütte Fesztiválon unatkozni se lesz időnk, ugyanis jégtáncház, koncertek, adventi flashmob és kézműves programok, valamint korcsolyapálya is várnak minket az Eötvös10 szervezésében. Szombat este 9 órától pedig kezdetét veszi a Hütte party, amin egészen éjfélig pörgeti a legjobb zenéket a DJ.

 

Hütte Fesztivál – Westend Tetőkert
2022. december 17-18.
Facebook esemény
Nyitva:
Szombat: 12:00-24:00
Vasárnap: 12:00-23:00

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin