Hírek

A családi szervezetben azért imádkoznak, hogy lehessen bántani az LMBTQ gyerekeket

A Family Research Council szélsőjobboldali családi szervezet egyik vezetője, Tony Perkins arra kérte támogatóit, hogy imádkozzanak azért, hogy “bántalmazzák az LMBTQI gyerekeket.” 

Perkins a “Nap imája” tárgyú e-mailt október 19-én küldte ki követőinek, felszólítva őket arra, hogy könyörögjenek az Istennek, hogy “legyen joguk bántani az LGBT gyerekeket és megválaszthassanak szélsőjobboldali republikánusokat.” – írja a Gay Star News.

Emellett a férfi arra is felszólította támogatóit, hogy imádkozzanak azért is, hogy a legtöbb államban engedélyezzék az átnevelő táborokat. Jelenleg 12 államban tiltják az ilyen jellegű táborok működését, melyek az Amerikai Pszichológiai Társaság szerint pedig rendkívül károsak a fiatalok számára.

“Ellent kell állni azoknak a politikusoknak, akik megakadályozzák a felnőtteket vagy gyerekeket abban, hogy pszichológiai vagy spirituális segítséget kapjanak, amennyiben nem kívánt vonzalmat éreznek az azonos neműek iránt vagy összezavarodnak nemüket illetően,” – írja Perkins a levelében – “Ők a kultúra halálának első sorban álló harcosai.”

“Támogatnunk kell a családok igazi szószólóit, akik egész Amerikán keresztül bátran szállnak szembe minden kezdeményezzéssel, mely előre mozdítja a szexuális forradalmat, alássássa Isten házasságra vonatkozó törvényeit és aláaknázza a szülők hatalmát afelett, hogy a hit szerint vezessék és oktassák gyermekeiket.” – mondja Perkinks, az ima szerint, mely valahogy így hangzik: “Isten, ahogy közeledünk a választások napjához, kérünk, hogy vezess minden amerikait, de leginkább a te híveidet, hogy olyan férfiakra és nőkre szavazzanak, akik úgy vezetik városainkat, megyéniket, államainkat és nemzetünket, mely kedves neked és mely áldást hoz. Te embereidre, nemzetünkre és minden nemzetre.”

“Találtassunk érdemesnek, hogy Istennek tetsző férfiakat és nőket emeljük fel, akik téged szolgálnak majd hivatalukban. És hogy megakadályozzuk azokat, akik semmibe vennének tőled és törvényeidtől, azáltal, hogy a kormányzás bármilyen szintjén hatalomraj jutnának.”

Mellesleg ez az a bizonyos Family Research Council, melynek konferenciáján Mike Pence alelnök beszédet tartott. Ő volt az első hivatalban álló alelnök, aki ezt tette.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin