Hírek

Gyilkossággal vádolják a volt melegpornó-színész

Egy sebész meggyilkolásának vádjával áll az alaszkai állami bíróság előtt Jordan Joplin, aki 2016-ig több melegpornó-filmben is szerepelt a Sean Cody, a Men.com, a Bromo, valamint a Randy Blue stúdiók jóvoltából.

A férfit először csak rablással vádolták – a vád szerint félmillió dollár értékben károsította meg áldozatát, többek között értékes órákat, érméket és aranyat vitt el tőle. Mostmár azonban őt gyanúsítják a sebész március 16-i halálával is. Joplin mindkét vádpont alól felmentését kéri, ártatlannak vallja magát.

Jordan Joplin a bíróság előtt

Joplin nem tagadja, hogy Garcia és ő jóbarátok voltak. Tanúk elmondása szerint a volt pornószínész március 16-a éjszakáját a férfi alaszkai otthonában töltötte, majd elutazott Washingtonba. Úgy tervezték pár nappal később egy Los Angeles-i orvosi konferencián ismét találkoznak, de a sebész ott már nem jelent meg.

Joplin többször is maga hívta a rendőrséget, akik aztán március 27-én holtan találtak rá az áldozatra. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint Garcia akkor már mintegy 10 napja halott volt, emiatt is terelődött a gyanú Joplinra, aki állítólag igen “visszafogott” volt, amikor értesült barátja elvesztéséről.

Jelenleg előzetes letartóztatásban van, az ügyben várhatóan csak novemberben mondanak majd ítéletet.

Previous post

Először bocsátottak ki Máltán nemsemeleges útlevelet

Next post

Pozitív, VIII. fejezet - A HIV és más betegségek