Hírek

Gyilkossággal vádolják a volt melegpornó-színész

Egy sebész meggyilkolásának vádjával áll az alaszkai állami bíróság előtt Jordan Joplin, aki 2016-ig több melegpornó-filmben is szerepelt a Sean Cody, a Men.com, a Bromo, valamint a Randy Blue stúdiók jóvoltából.

A férfit először csak rablással vádolták – a vád szerint félmillió dollár értékben károsította meg áldozatát, többek között értékes órákat, érméket és aranyat vitt el tőle. Mostmár azonban őt gyanúsítják a sebész március 16-i halálával is. Joplin mindkét vádpont alól felmentését kéri, ártatlannak vallja magát.

Jordan Joplin a bíróság előtt

Joplin nem tagadja, hogy Garcia és ő jóbarátok voltak. Tanúk elmondása szerint a volt pornószínész március 16-a éjszakáját a férfi alaszkai otthonában töltötte, majd elutazott Washingtonba. Úgy tervezték pár nappal később egy Los Angeles-i orvosi konferencián ismét találkoznak, de a sebész ott már nem jelent meg.

Joplin többször is maga hívta a rendőrséget, akik aztán március 27-én holtan találtak rá az áldozatra. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint Garcia akkor már mintegy 10 napja halott volt, emiatt is terelődött a gyanú Joplinra, aki állítólag igen “visszafogott” volt, amikor értesült barátja elvesztéséről.

Jelenleg előzetes letartóztatásban van, az ügyben várhatóan csak novemberben mondanak majd ítéletet.

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Először bocsátottak ki Máltán nemsemeleges útlevelet

Next post

Pozitív, VIII. fejezet - A HIV és más betegségek