Lifestyle

10 nagy butaság a melegekről

Ahogy minden kisebbséget, a meleg közösséget is körbeveszik és sokszor el is temetik a sztereotípiák. Persze, semmi sem a nullából épül fel, de rakjunk rendbe néhány tévhitet. Hiszen bár nem vagyunk mások… Azért nem is vagyunk ugyanolyanok! Remek oktatóanyag a szűklátókörűség és félreértettség ellen.

  1. A melegek szeretnek női ruhában járni.

Bár furcsa dolog 2015-ben még mindig azt magyarázni, hogy a melegek nem járnak női ruhában, de miután még újságíróból is van olyan, aki szerint egy meleg esküvő rózsaszín tütüvel történhet, szót kell róla ejteni.  A homoszexuális férfiak férfiak, akik boxert, férfi nadrágot és férfi pólókat hordanak. Sok esetben jobban, mint heteró társaik.  De…

öltözködés

  1. Minden meleg ért a divathoz.

… de nem mindegyik meleg ért a divathoz, sőt nem is érdekli a divat. Vagyis nem, nem minden homoszexuális férfi vágja az összes színpalettát és áldoz fel vagyonokat egy-egy ruhadarabra vagy járkál transzban a plázákban, hogy a lehető legmerészebb és legkreatívabb outfitet dobja össze. Persze, vannak kiemelkedően piperkőcök és divatőrültek, de ez bizony heteróéknál is elterjedt dolog.

divat

  1. A melegeken látszik, hogy melegek.

Hát megesik, de nem minden esetben. Éppen ezért tud iszonyatosan sértő lenni egy meleg  számára az, ha tágra nyílt szemmel megjegyzed, hogy „hú nem is látszik rajtad.” A melegséget jelző nagy rózsaszín anyajegyet általában minden meleg még tinikorában levakarja magáról és a fejük felett repkedő nagy szivárványt is egyre jobban álcázzák. Nem minden meleg selypít, affektál és jár furán. De aki így is jár, nem direkt csinálja. Hidd el, neked is vannak idegesítő szokásaid, amikről nem tehetsz.

melegnek látszol

  1. A melegek csak popzenét hallgatnak.

A melegek is különbözőek, így például nem csak a sárga színt szeretik és nem csak Coca-Colát isznak Pepsi helyett. Bár a popzene valóban egészen népszerű műfaj a melegek – és ugyebár alapvetően az emberek körében – nem is beszélve olyan nagy meleg ikonokról, mint Madonna, Cher és Lady Gaga, akik marketingük részévé tették a melegek felkarolását, a melegek más zenére is épp ugyanúgy nyitottak mint az emberiség több része. A melegek is hallgatnak heavy metalt, rockot, hip-hoppot, a dance, minimal és techno pedig különösen nagy tért hódított ebben a kultúrkörben, nem egyszer újabb apró kasztokat létrehozva, amik aztán nem engednek be senkit.

popzene

  1. Csak lányokkal barátoznak.

Akikkel remekül lehet shoppingolni és imádnak körömlakk-árnyalatot is választani. Bár volt már rá példa, hogy kellett segítenem körömlakk választásban, valójában nem igazán érdekelnek a körömlakk-árnyalatok. A meleg férfiak férfiak, vannak témák, amiket nem szeretnek megbeszélni lányokkal. A néni is örül a reklámban, mikor a hüvelygombáját csak a női közönséggel beszélheti meg, így a meleg férfiak is örülnek a férfiak társaságának. Például egy nővel nehéz lenne megbeszélni az arcborotválás és a borosta rejtelmeit. Vagy… nagyon furcsa lenne egy ilyen szőrös nővel beszélgetni. A meleg férfiakban is ott van a nemi falkaszellem. És nem igaz, hogy…

gayfriend

  1. A meleg férfiak minden heteró férfira ráhajtanak.

Ebben a feltevésben a heteró férfiak egója a legszebb, akik valamiért teljesen biztosak benne, hogy ők annyira szuperjó kanok, hogy minden meleg rájuk hajtana. Kedves heteró férfiak! Ha nem kelletek minden nőnek, akkor nem kelletek minden férfinak sem. Éppen ezért nem kell félni az öltözőben sem, senki sem fog megbámulni semmit. Még ha kivételesen jól is nézel ki, a világon van olyan hogy tisztelet. De ha rád is pillantana egy meleg… Nem jó érzés jóképűnek vagy vonzónak lenni? Na ugye hogy az. Megerőszakolni pedig senki sem fog. A cukorbeteg is megnézheti a süteményt, de nem fogja megenni. Pedig ott a süti még védekezni sem tudna.

hetero

  1. Minden meleg használ hülye szavakat, mint „mucus”

…Vagy  muci, cicus, édes, drága, aranyom, virágszálam, tündérem vagy  elterjedt egymás lepicsázása. A melegek nem beszélnek így egymással, maximum viccből, mikor a meleg sztereotípiákat akarják kifigurázni. Érted édes? És szerencsére még sose hallottam olyat, hogy egyik meleg komolyan lepicsázta volna a másikat. De ha hallottam is volna. Miért ne tehetné meg? Ha a másik egyszer egy hülye picsa…

gay bitch

  1. A párkapcsolatokban van fiú és van lány.

Nem. És nem, szexben sincs, egy férfi sem növeszt vaginát párkapcsolat miatt. Egy párkapcsolatban pedig két férfi van, akik férfiként viselkednek. De miként is viselkedhetnének nőket? Mert ők főznének? Vagy mosogatnának? Esetleg ők kezdik a hisztit? Oh hagyjuk ezt a hímsoviniszta maszlagot. Egy párkapcsolatban két ember él együtt. Legyenek bármilyenek is a nemük. Ennek semmi köze a genderhez vagy a szexhez.

kinney

  1. Csak a díszes koktélok vagy a pezsgő.

Bár az emberek sokaságában él olyan tévképzet, miszerint a melegek a Szex és New York amazonjaihoz hasonlóan csak Cosmót isznak és egyéb színes cukros izéket, az egész nagy humbug. A meleg férfiaknak ugyanúgy vannak ízlelőbimóik, amivel érzik a jó bornak és jó pálinkának is az ízét. A melegek finom, érzékeny emberek, akiknek csak a csajos dolgok jönnek be? Nem! Sokuk ugyanúgy szeret inni, mint te. És nem csak Sex on The Beachet.

vodka

  1. A melegek mind szexmániásak.

Mert a heteroszexuálisok nem, ugye? Nos, bár valóban tendál arra a melegek felfogása is, hogy egy meleg férfi kicsit promiszkuisabbak, hiszen a közfelfogás szerint egy férfi könnyebben kanos, ergó két férfi is könnyebben kanos és bumm… így lesz a melegszex. De ez megint csúnya általánosítás lenne, teljes kép itt sincs, ahol sehol semmiben. A melegek között is vannak különböző szexuális éhségűek vagy problémák a szexszel. Bármennyire is piszkos ezt gondolni, a meleg férfiak sem tesznek magukévá minden mozgó élőlényt egy melegklubban. Válogatnak. Randiznak. Udvarolnak, és van, hogy ugyanúgy keményen tepernek egy-egy menetért. Sőt, van, hogy alig szexelnek.  Sőt, hűségesek is és megállapodnak egy partner mellett.

gaysex

 

Szerző: Kárász Sámuel

Facebook-oldal ITT

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin