Színes

Ed Sheeran melegnek hitte magát, mert már fiatalon Britney Spears rajongója volt

Ed Sheeran fellépése a amszterdami Johan Crujiff Arénában, 2018 / fotó: Ben Houdijk

 

Ed Sheeran a Man Man Man holland podcast adásában beszélt arról, mennyire meghatározóak tudnak lenni a férfiassághoz tartozó sztereotípiák. Ezek esetenként annyira erősek, hogy egy fiatal akár önmagában is kételkedni kezdhet miattuk.

A 30 éves énekes már fiatalon Britney Spears és a musicalek nagy rajongója volt, csakhogy a toxikus férfiassághoz kapcsolódó sztereotípiák szerint a popzene és a színházi műfaj a melegekre jellemzőek. Sheeran úgy véli, neki egyébként is van egy feminin oldala, és a rajongása miatt kamaszként megfordult a fejében, mi van akkor, ha igazak a sztereotípiák, mert akkor ő egy kicsit biztosan meleg.

„Határozottan van egy erős feminin oldalam. Szeretem a musicaleket, szeretem a popzenét, szeretem Britney Spearst. A maszkulin oldalam kimerül a sörivásban és a focimeccsek nézésében.”

 

Az énekes és felesége 2019 januárjában házasodtak össze. Kislányuk tavaly augusztusban született, és Sheeran arról is beszélt, fél attól, milyen lesz a reflektorfényben felnőnie, tart attól, milyen hatása lesz ez a gyerekük életstílusára és emberi kapcsolataira. „Úgy hiszem, sok nehéz beszélgetésünk lesz vele már a korai időszakában is arról, hogy az emberek hogyan fognak bánni vele.”

 

 

 

Hagyjuk, hogy Britney tényleg szabad legyen

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin