Kultúra

Zendaya elárulta, mit vár az Eufória harmadik évadától

Zendaya, aki Rue-t alakítja az HBO sikersorozatában és egyúttal annak egyik producere, a The Hollywood Reporternek beszélt arról, hogyan alakulhat a sorozat, amikor a várva várt harmadik évaddal visszatér.

Az Eufória második évadában nagy hangsúlyt kapott Rue visszaesése, majd felépülése a drogfüggőségből, az iskolai színdarab pedig további cselekményszálakat is előrevitt.

Zendaya nagyon szeretné, ha a sorozat túllépne a középiskolai környezeten. „Szerintem izgalmas lesz felfedezni a karaktereket a középiskolán kívül is. Szeretném látni, hogyan néz ki Rue a józanság útját járva, milyen kaotikusan nézhet ki. De minden más karakterrel is így vagyok, abban az értelemben, hogy megpróbálják kitalálni, mit kezdjenek az életükkel, ha vége a középiskolának, és milyen emberek akarnak lenni.

A második évadról szólva hozzátette: „Az volt a különleges ebben az évadban, hogy sokkal mélyebben elmerülhettünk a többi karakterben. Azt hiszem, mindezt a harmadik évaddal újra megtehetjük. Annyi tehetség van, hogy mindenkinek meg akarod adni rá az esélyt.

 

 

Zendaya arról is mesélt, hogy milyen tapasztalatokat szerzett az Eufória második évadának producereként. „A sorozat lehetővé tette számomra, hogy ne csak színésznőként, de a kamera mögött is kibújjak a burokból, egy olyan helyen, ahol nincsenek rossz ötletek, és kellően biztonságban érzed magad ahhoz, hogy kinyisd a szádat, és azt mondd, hé, mi lenne, ha ezt kipróbálnánk?

Zendayára Rue karaktere hihetetlenül nagy hatással volt rá. Elmondta, hogy a reményteli befejezés ötlete, amely elindítja Rue-t a józanság útján, egy Sam Levinsonnal, a produkció rendezőjével folytatott telefonbeszélgetés során pattant ki.

Egy utolsó pillanatban történt változtatásnak köszönhetően pedig a második évad végén egy, az eredetileg tervezettől eltérő karakter halt meg. A Fezco (Angus Cloud) otthonában végrehajtott SWAT rajtaütésről, amelynek során az öccse, Ashtray (Javon Walton) meghalt, Walton elárulta: „Feznek kellett volna meghalnia. Aztán körülbelül egy nappal a forgatás kezdete előtt rájöttem, hogy nekem kell meghalnom. Őrültség volt, mert így át kellett írnunk az egész forgatókönyvet a befejező rész miatt. Őrület, hogy végül ez lett a vége.

Az Eufória első két évada elérhető az HBO Maxon.

 

Nem népszerűsít semmit, hanem egyszerűen csak megmutatja a valóságot

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin