Nagyvilág

25 éves korában elhunyt az Eufória sztárja

Angus Cloud, az Eufória című nagysikerű sorozat sztárja a hírek szerint 25 éves korában elhunyt. A TMZ beszámolója szerint Cloud a családja oaklandi otthonában tartózkodott halála idején.

A legnehezebb szívvel kellett ma búcsút vennünk egy hihetetlen embertől” – közölte Cloud családja a TMZ-vel közleményében. „Művészként, barátként, testvérként és fiúgyermekként Angus mindannyiunk számára sok szempontból különleges volt„.

Múlt héten eltemette az édesapját, és intenzíven küzdött ezzel a veszteséggel. Az egyetlen vigasz, amit tudunk, hogy Angus most újra együtt van az apjával, aki a legjobb barátja volt. Angus nyíltan beszélt a mentális egészségéért folytatott küzdelméről, és reméljük, hogy az ő halála emlékeztető lehet mások számára, hogy nincsenek egyedül, és nem kell egyedül, csendben küzdeniük vele.

Reméljük, hogy a világ a humora, a nevetése és a mindenki iránti szeretete miatt emlékszik rá” – zárul a család közleménye. „Kérjük, hogy ezekben a percekben tartsák tiszteletben a magánéletét, mivel még mindig dolgozzuk fel ezt a lesújtó veszteséget.

Cloud halálának pontos okát nem közölték a híroldallal. A mindössze 25 éves Cloud leginkább arról volt ismert, hogy Zendaya, Hunter Schafer, Sydney Sweeney és mások mellett szerepelt az HBO Eufória című sikeres tinidráma-sorozatában, amelynek második évadáról itt írtunk:

 

Nem népszerűsít semmit, hanem egyszerűen csak megmutatja a valóságot

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin