Lifestyle

Visszatér Budapest legújabb melegbuli-sorozata

 

A nyár folyamán szünetet tartó melegbuli-sorozat, a Dirty Cash új arculattal, megújult logóval és történetének első külföldi fellépőjével tér vissza.

Szeptember 9-én ismét az LMBTQ közösség tölti meg élettel a Kazinczy utcában a néhai Elektrotechnikai Múzeum negyedik emeletét. Az itt található Black Hall az otthona Budapest egyik legújabb és legdinamikusabban fejlődő melegbuli-sorozatának, a Dirty Cash-nek. Az elektronikus zenére fókuszáló queer party nem titkolt célja, hogy a hasonló hangzásvilágból származó OMOH bulik után hátrahagyott űrt pótolja a budapesti éjszakában.

A Dirty Cash bulik kezdeti titkolózását követően a mostani eseményről már jóval több információ áll rendelkezésre. Nemcsak a fellépő DJ-k névsora vált publikussá, de a sztárfellépő kiléte is, aki nem más, mint a legendás berlini Tresor klub rezidense, Handmade – kinek neve polgári foglalkozására utal (nappal szakács – éjszaka DJ).

Handmade azonban nemcsak Tresor rezidens: állandó szervezője és fellépője is Berlin egyik legvadabb és legkülönlegesebb melegbuli-sorozatának, a Same Bitches-nek. A lassan tíz éve futó Same Bitches sikerét mi sem bizonyíthatná jobban, mint hogy ugyanez a csapat már Same Bitches Madridként is bulisorozatot üzemeltet a spanyol fővárosban. Handmade az idei évben is körbe turnézta a „fél világot”, járt már New Yorkban, Washingtonban, Bostonban, valamint Párizsban, Amszterdamban, és még megannyi európai városban.

Szeptember 9-én pedig tíz év kihagyás után visszatér Budapestre is, hogy dedikáltan a hazai LMBTQ közösségnek zenéljen. Ne hagyjátok ki!

Facebook esemény: DIRTY CASH 0004 @ BLACK HALL (1075 Budapest, Kazinczy utca 21.)
2023.09.09.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin