Itthon

Visszatér a Labrisz LIFT fesztiválja, májusban támogatói bulival

Idén ősszel ismét lesz Leszbikus Indentitások Fesztiválja (LIFT), immáron 14. alkalommal rendezi meg a Labrisz. A legutóbbi rendezvényre 2019-ben került sor.

A fesztivál célja, hogy feloldja a leszbikussággal kapcsolatos sztereotípiákat és segítse a láthatóbbá válást a közösség tagjai számára.

A „Nők ellenszélben” mottójú esemény előtt május 26-án egy támogató buli keretében lehet segíteni a fesztivál létrejöttét. „Fontos tudnotok, hogy ősszel egy anyagilag mindenki számára elérhető fesztivált szeretnénk szervezni, így a támogató buli jegyára picit magasabb a tőlünk megszokottól. Mindig arra törekszünk, és azt tartjuk szem előtt, hogy a programjainkon a lehető legtöbben részt tudjanak venni, de ehhez szükségünk van a támogatásotokra. A LIFT nektek készül, de általatok valósulhat meg” – írja a Labrisz az esemény oldalán.

A bulin fellép majd DJ Corky és Violet, BBQBOB, Käbakö és dj fazsy, a helyszín a Freedom is a Mindset lesz a Szentkirályi út 2. alatt.

A fesztiválra egyébként workshop tervekkel is lehet jelentkezni, valamint „szabadság, szerelem” témakörben novellapályázatot is hirdetett az egyesület.

A LIFT fesztivált október 13. és 15. között rendezi meg a Labrisz.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin