Lifestyle

Videó: nézz körül Neil Patrick Harrisék lakásában!

Neil Patrick Harris és családja számára a 2014-es év igen mozgalmas volt: véget ért az Így jártam anyátokkal, NPH Tony-díjat kapott egy musicalszerepért, szeptemberben esküvőt tartottak Olaszországban, és végül beköltöztek new york-i otthonukba.

item4.rendition.slideshowHorizontal.neil-patrick-harris-david-burtka-harlem-townhouse-07-wm

Harris és férje, David Burtka New York-ban találkozott tizenegy évvel ezelőtt, és az Így jártam anyátokkal forgatása miatt költöztek Los Angelesbe – azt egyikük sem gondolta, hogy a sorozat ekkora sikert arat és hogy ilyen hosszú életű lesz. Közös családi fészküket azonban mindig is a keleti parton képzelték el.

item2.rendition.slideshowVertical.neil-patrick-harris-david-burtka-harlem-townhouse-04-wm    item3.rendition.slideshowVertical.neil-patrick-harris-david-burtka-harlem-townhouse-05-wm

Végső döntésük egy 1904-ben épített harlemi „házikóra” esett: a Fifth Avenue-n álló épületre ráfért egy kis kozmetikázás, de közel egy évnyi munka után Neil, David, két gyermekük és két kutyájuk végre elfoglalhatta az igényeiknek tökéletesen megfelelő otthont. A privát terek mellett vendég-, illetve ügyfélfogadásra alkalmas reprezentatív helyiségeket is ki kellett alakítani, amelyekben csak kapkodjuk a fejünket a dizájntárgyak láttán.

item1.rendition.slideshowHorizontal.neil-patrick-harris-david-burtka-harlem-townhouse-02-wm

A felújítás annyira jól sikerült, hogy az Architectural Digest is felfigyelt rájuk, így nekik köszönhetően most mi is bepillantást nyerhetünk a luxust, otthonosságot és játékosságot ügyesen ötvöző enteriőrökbe. 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin