Kultúra

Vibráló naplementével és mosolygó herceggel vár a Balaton-felvidék

Az elmúlt másfél évben, ha kényszerűségből is, de kevés közösségi zenei élményben volt részünk. Idén azonban minden másképp lesz, hiszen lehetőségünk van rá, hogy felfedezzük a világot és birtokba vegyük a nyarat!

Ha pedig nyár, akkor a Balaton ott van mindenki listája élén. A varázslatos balaton-felvidéki Salföld például július 31-én, szombaton mindenkit ingyenes partira vár az Elektronik Beats. Hogy ne feledkezzünk el róla, é

A felhőtlen kikapcsolódásba bekapcsolódik a vibráló modern klubzenék örökké mosolygó hercege, a világszerte rajongott Palms Trax is, aki egy garantáltan emlékezetes naplementés dj-szettel üzeni meg a világnak: a tízfős házibulik, a maratoni otthonülések és Zoom-hívások után végre ismét együtt lehetünk.

A felejthetetlen estébe az angol lemezlovas mellett magyarok – Adis Abbé, Soundbank és Aurin – is besegítenek, plusz egy helyi tehetség, akit a Telekom Electronic Beats által delegált zsűri 50 kilométeres körzetből választ ki, pályázat útján.

Egy kis amszterdami Palms Trax ízelítő:

 

 

Amiatt sem kell aggódni, hogy étlen-szomjan maradnánk jövő szombaton, hiszen füstölt ételek és extra frissítők várnak Salföldön. Hogy biztosan ne felejtődjön el, érdemes már most visszajelezni a Facebook-eseménynél.

És annak sem kell bánkódnia, aki nem tud jelen lenni, hiszen az este streamen is nyomonkövethető lesz!

A Telekom Electronic Beats egyébként nem most éled újra. Az elmúlt hónapokban igyekezett izgalmas tartalmakkal ellátni a progresszívebb zenék rajongóit. A szóban forgó műfajok egyik legfontosabb hazai szócsöve, az electronicbeats.hu folyamatosan szemlézte a legfontosabb történéseket, SzpottoljOtthon nevű videotream-sorozat pedig a fellépések nélkül maradt zenészeket és dj-ket mozgósította olyan helyszíneken, mint az apci tengerszem, a tokaji lankák, vagy éppen a Balaton közepe.

És ezzel közel sincs vége az idei évnek, szeptember 11-én ugyanis Orfűn folytatja az országjárást a Telekom Electronic Beats egy hasonló, az életet újraindító eseménnyel.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin