Színes

Véletlenül egyszerre kérte meg egymás kezét Disneylandben egy meleg pár

„Sírt és nevetett” a meleg pár, akik egy időben húzták elő zsebükből a jegygyűrűket, hogy megkérjék egymás kezét. A Disneylandben történtekről videó is készült, amely azóta bejárta az internetet.

Javier López Jiménez és Samuel Bishop Macias, akik a nyugat-mexikói Guadalajarában élnek, szeptember 24-én látogattak el a kaliforniai Anaheimben található vidámparkba, mindketten ugyanazzal a szándékkal a fejükben.

Jiménez már tervezte, hogy megkéri párja kezét, de elmondása szerint nem tudta, hogy szerelme, akivel hét éve vannak együtt, szintén ezt tervezi. A csodás pillanatot Jenny Tuellnek, Disneyland egy másik látogatójának sikerült videóra vennie.

Jiménez térdre ereszkedett párja előtt Csipkerózsika kastélyánál, hogy megkérje a kezét, miközben Macias a táskájába nyúlt, hogy elővegye a saját gyűrűjét. A szerelmesek mindketten térden álltak, miközben megölelték egymást.

 

 

A frissen jegyes pár a today.com-nak elmondta, hogy álmukban sem gondolták volna, hogy romantikus véletlenjük egy nap majd az interneten is elterjed. De Jiménez elmondta: „Ez egy áldás volt számunkra. Nagyon, nagyon király volt„.

Macias így emlékezett vissza a pillanatra: „Nagyon szép volt. Együtt sírtunk és nevettünk. Nagyon fontos élmény volt ez számunkra, mert évek óta nem tudtuk elhagyni az országot, így ez volt az első nagy közös utazásunk. Ezért úgy voltam vele, hogy oké, ha Javier eljegyzést akar, nem tudom, mikor dönt úgy, hogy megcsinálja, de ha ő nem, akkor én megteszem.

Macias hozzátette, hogy ideges volt a legénykérés miatt, mert nem tudta, mikor kínálkozik majd a legjobb pillanat a három nap alatt Disneylandben, de hozzátette, hogy Csipkerózsika kastélya „tökéletes” volt. A pár jövő év novemberében, a mexikói Puerto Vallarta üdülőhelyen tervezi az esküvőt.

Februárban Rebel Wilson ausztrál színésznő ugyancsak Disneylandben kérte meg párja, Ramona Agruma kezét.

 

Disneylandben jegyezte el barátnőjét Rebel Wilson

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin