Hírek

Vatikáni hivatalnok: Soha nem volt még ilyen gyakori a melegszex a katolikus világközpontban

A magas hivatali pozíciót betöltő vatikáni hivatalnok, Friar Dariusz Oko szerint még soha nem volt olyan rossz a helyzet, mint most, ami a Vatikán belüli meleg szexuális kapcsolatokat illeti.

Jelentések szerint rendszeresek az egyházi hivatali vezetők és bíborosok római apartmanjaiban rendezett orgiák, ahol gyakran különböző tudatmódosító szerek, drogok is előkerülnek, tovább fokozva ezzel a gyönyöröket. Nemrég arra is volt példa, hogy a szomszédok hívták ki a vatikáni rendőrséget az elviselhetetlen éjszakai zajok miatt.

A római katolikus városállamban régebb óta dolgozók szerint a helyzet különösen Ferenc pápa 2013-as beiktatása után fajult el.

Oko hozzátette, ő maga négy évvel ezelőtt jött rá, hogy valóságos meleg földalatti szervezet működik az egyházon belül, amit akár klikknek, vagy maffiának is lehet nevezni. „Hatalommal és pénzzel járó pozíciókat töltenek be és onnan fedezik egymást. Tisztában vannak vele, hogy könnyedén lebukhatnak, úgyhogy nagyon szorosan védik a tagokat.

A teljesség kedvéért hozzá kell tenni, hogy Friar Dariusz Oko az egyik leginkább homofób és kisebbséggyűlölő lengyel származású római katolikus egyházi vezető. Így minden szavának igazságtartalmát érdemes kétszer is átgondolni.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin