Nagyvilág

Ukrajna meleg szuperkatonákkal akar győzni Putyin tanácsadója szerint

Egészen szürreális jelenet zajlott nemrég az orosz köztévében, ahol a politológus Szergej Markov “leleplezte” a Nyugat és Ukrajna terveit. Vlagyimir Putyin orosz elnök egykori tanácsadója arról beszélt, hogy 2025-re az ukrán hadsereg a meleg szex segítségével úgy válik erőssé, ahogy egykor a spártaiak.

A Newsweek beszámolója szerint Markov tudni véli a nyugati terveket: az Egyesült Államok és Ukrajna abban bíznak, hogy ősszel béketárgyalásokat kezdhetnek. Ez azonban csupán az időnyerést szolgálná, hogy télre befagyasszák a harcokat, miközben az ukrán hadsereget a spártaiak képére alakítják át, hogy 2025 áprilisában újabb offenzívát indíthassanak. Markov fejtegetését az orosz állami televízió adásairól rendszeresen tudósító újságíró, Julia Davis fordította le és osztotta meg.

A volt elnöki tanácsadó arról beszélt, hogy a neurolingvisztikus programozást és egyéb pszichológiai eljárásokat felhasználva agymosást végeznének az amerikaiak, hogy az ukrán katonák meleggé váljanak.

„Van egy mesterséges politikatudományi fasizmusuk, amelyet amerikai és brit politológusok hoztak létre. Zombivá, szektataggá változtatják őket. Szerintem néhányukat arra kényszerítik majd, hogy homoszexuálisokká váljanak. [… ]
A katonai teoretikusok és a történészek tudják, hogy Görögországban melyik hadsereg volt a legerősebb. Emlékeznek? A spártaiak! A homoszexuális testvériség egyesítette őket. Mindannyian homokosok voltak. Ez volt a vezetésük lényege. Szerintem ugyanezt tervezik az ukrán fegyveres erőkkel is.”

A műsorban szóba került, hogy a nyugati pride felvonulásokon, például Berlinben és Liverpoolban is támogatásukról biztosították az ukrán hadsereget a résztvevők. Markov szerint ezt sokan furcsának találhatják, pedig csak át kell látni a szitán:

„Az ukrán fegyveres erők ezen megújult csapatai, akiket a melegszex által zombivá tettek és egységesítettek, valamint velük együtt a szekták tagjai készek feláldozni önmagukat. Ezzel készülnek nekünk 2025 tavaszára.”

És ennél a résznél még a műsorvezető és a többi vendég is heroikus küzdelmet folytatott, hogy visszafojtsák a röhögésüket.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin