Nagyvilág

Eltűnt egy meleg felnőttfilmes Oroszországban, miután letartóztatták

 

Oroszországban lassan mindennapossá válnak a queer közösség elleni atrocitások, mióta az állam „szélsőséges szervezetnek” nyilvánította az „LMBTQ mozgalmat”. Most letartóztattak egy moszkvai meleg felnőttfilmest, aki USSRboy néven alkotott – írja a Megyiazona.

A melegeknek szánt felnőtt tartalmakat készítő Matvej Vologyin május végén eltűnt – a Guys Plus és az SK SOS szervezetek értesülései szerint. A férfi május 23-án vakációra indult, ahol tartalmat is akart gyártani.

Másnap azonban az X-en (korábbi nevén Twitteren) egy nem túl együttérző felhasználó arról számolt be, hogy a belügyminisztérium rátalált Vologyinra egy „melegbarlangban”, ahol más meleg férfiakkal folytatott épp aktust. A férfiakat megbilincselték, Vologyint pedig kábítószer birtoklásának vádjával letartóztatták és meg is verték (ami Oroszországban egyáltalán nem szokatlan a rendőrök részéről).

Ugyanakkor Vologyin ügyvédje, Patimat Nuragyinova szerint ügyfele online barátokkal akart találkozni Dagesztánban, ám barátok helyett a hatóság várt rá, elvették a telefonját és arra kényszerítették, hogy meleg férfiakat csaljon tőrbe.

A Guys Plus szervezet egyik képviselője, Vlagyimir Csugrov szerint a férfit kiengedték, ám rögtön el is vitte két titkosügynök és azóta nem hallottak felőle. A telefonjában szereplő más bloggerek fenyegető üzeneteket kaptak az eltűnése után.

Csugrov azt is állítja, hogy a hatóságok nem engedik Vologyint hozzájutni a HIV-gyógyszereihez, amivel az életét veszélyeztetik.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin