Hírek

Újabb négy meleg férfit végzett ki az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam, más néven Iraki és Levantei Iszlám Állam vagy Iraki és Szíriai Iszlám Állam (angol rövidítéssel ISIS) egy dzsihádista csoport. Magát kalifátusnak kikiáltva a világ minden muszlimja fölött vallási fennhatóságot követel, és a világ muszlimok által lakott régióinak jelentős részét közvetlen politikai fennhatósága alatt kívánja egyesíteni a Levante térségből kiindulva (ez magában foglalja Jordániát, Izraelt, Palesztinát, Libanont, Ciprust és Törökország déli részét). A csoportot hivatalosan terroristaszervezetnek minősítette az ENSZ Biztonsági Tanácsa, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Indonézia és Szaúd-Arábia, emellett a nyugati és más médiumokban is széles körben terrorista szervezetként említik.

Iszlám Állam

Nem véletlenül. Az elmúlt másfél évben az ISIS kizárólag rémtetteivel került be a nemzetközi hírekbe. Gátlás nélkül gyilkolnak muszlimokat és nem muszlimokat egyaránt. Mindenkit, aki nem az általuk elvárt módon éli életét. E csoportba tartoznak az LMBTQ-emberek is. Már legalább tucatnyi, homoszexualitással gyanúsított férfit végeztek ki. Volt akit halálra köveztek, másokat összekötözött kézzel és lábbal, bekötött szemmel dobtak le többemeletes épületek tetejéről.

Ugyanazon a napon, amikor az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága döntött arról, hogy az ország mind az ötven szövetségi államában törvényes az azonos neműek házassága, az ISIS katonái is „ünnepeltek”. Twitteres bejegyzések szerint újabb négy meleg férfit végeztek ki. Egy magas épület tetejére vitték őket bekötött szemekkel és hátrakötözött kezekkel, majd lehajították őket. A kivégzést több tucat helyi lakos is végignézte.

ISIS kivégzés

A múlt pénteki szörnyűség után nemcsak, fotók kerültek fel, de valaki a YouTube-ra is feltöltött egy videót, ami azóta onnan – az erőszakos tartalom miatt – el lett távolítva. Mint az látható a posztolók a #lovewins-t is használták, amely világszerte az amerikai döntést ünneplők hashtagévé vált múlt péntek óta. Sajátos humor.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin