Kultúra

Újabb kulisszatitkok derültek ki a Szólíts a neveden forgatásáról

Armie Hammer, a Szólíts a neveden sztárja szinte percek alatt rombolta le illúzióinkat a gyönyörű olasz környezetről, melyet a film egy romantikusnak szánt jelenetében láthattunk.

Armie Hammer leginkább a természet viszontagságairól beszélt, amikor visszanézte a Szólíts a neveden azon jeleneteit, melyben az általa megformált Oliver és Timothée Chalamet karaktere, Elio buszra szállnak, hogy együtt tölthessék Oliver utolsó napjait Olaszországban – írja a PinkNews.

Bár a képernyőn keresztül minden tökéletesnek tűnt, valójában mindez a film készítőinek köszönhető. A forgatás utolsó szakaszában perzselő hőséggel kellett megküzdenie a stábnak. A busz, mellyel Oliver és Elio utaztak túlságosan régi volt és légkondi sem volt benne.

 

 

A buszról leszállva sem volt könnyű dolguk. A film egyik legfelemelőbb jelenete, melyben Elio és Oliver a hegyi utakon szaladnak kész szenvedés volt a két színésznek. Nem voltak kialakított túrautak, ami megnehezítette a gondtalannak tűnő, felszabadult rohangálást. Miközben pedig örömtől ittasan egymás nevét kiabálták, valójában „halálra csípte” őket a csalán. Arról már nem is beszélve, hogy a hangulatos vízesés egy hidroelektromos gát volt.

Armie Hammer azt sem titkolta el, hogy néha bizony a rendezővel, Luca Guadagninóval sem volt könnyű dolguk.

Azt akarom, hogy gondolj a lehetetlen lehetőségeire” – hangzott az utasítás a rendezőtől, amire Hammer hirtelen nem is igazán tudta, mit kellene felelnie. „Te vagy a rendező. Meg akarom csinálni azt, amit akarsz, de fogalmam sincs róla, hogy miről beszélsz.

Ennek ellenére az André Aciman könyvéből készült film nagy sikert aratott 2017-es megjelenése óta. Bezsebelhette a 2018-as Oscar-gálán a legjobb adaptált forgatókönyv díját és a film készítőinek szándékában áll feldolgozni a könyv utolsó oldalait is.

 

Nagyon sokat kell még várni a Szólíts a neveden második részére

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin