Hírek

Nagyon sokat kell még várni a Szólíts a neveden második részére

Mármint nagyon sokat. Mióta bejelentették, hogy várható a film folytatása – melynek egy része a könyvben is megtalálható, hiszen az utolsó jelenetek nem lettek megfilmesítve – a rajongók tűkön ülve várták az új információkat a grandiózus sikert elért film második részéről.

Ám van egy rossz hírünk.

Bár a film biztosan meg fog születni, ám minden bizonnyal hosszú éveket kell majd várni arra, hogy egyáltalán elkezdjék forgatni a művet – írja a Pride.com.

Minderről az Olivert játszó Armie Hammer beszélt a Savannah Filmfesztiválon: “Ha koronológiailag nézzük a történetet, nem ott kezdődik az új film, ahol az első befejeződött. Van a kettő között egy szünet. Emiatt Luca [Luca Guadagnino, a rendező – a szerk.] várni akar, hogy egy kicsit idősödjünk, és így ennek a szünetnek legyen értelme.”

“Luca átbeszélte velem a filmet: hogy mikor kezdődik, merre felé tart majd, mikor lesz vége, milyenek a karakterek és mi kellene, hogy megtörténjen benne. Mindenről tudunk. Mindent elmagyarázott nekünk.”

Hogy a könyvben mennyi is ez a szünet, amihez hozzá kéne öregednie a két színésznek?

Laza 30 év.

Jó várakozás!

Addig is nézzétek meg halloweeni összeállításunkat az Elio és Oliver párosokról:

Párok, akiket idén Halloweenkor a Szólíts a neveden inspirált

Elég végigpörgetni az Instagramot ahhoz, hogy lássuk: Halloween alkalmából az emberek világszerte igyekeznek minél feltűnőbb, minél emlékezetesebb jelmezeket készíteni. De néha elég az „egyszerűen nagyszerű” elvét követni ahhoz, hogy célt érjünk. És ha van egy partnerünk is ötletünk megvalósításában, az csak hab a tortán. A Szólíts a neveden című film …

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin