Lifestyle

Új sorozattal érkezik Jim Parsons

A nyíltan meleg amerikai színész ezúttal azonban nem a képernyőn köszön vissza ránk, hanem a Special című sorozat producereként, amelyre a Netflix rögtön le is csapott.

Jim Parson

A Special alapjául Ryan O’Connell memoárja az I’m Special: And Other Lies We Tell Ourselves szolgált, melyben az író beszámol arról, milyen is volt felnőni az Y generáció tagjaként, mint meleg férfi agyi bénulással, valamint előbújásáról és a randikról is olvashatunk – írja a PinkNews.

O’Connell neve számos sorozat esetében felbukkant már, mint a Kínos vagy a Will & Grace, most azonban úgy tűnik, ő maga kerül a kamerák elé, hogy megismertessen minket egy meleg férfival, aki agyi bénulással született, és egy baleset során újjáépíti személyazonosságát, hogy azt az életet élhesse, amire mindig is vágyott.

A sorozatban szerepel még Jessica Hecht, Maria Mindelle, Punam Patel és Augustus Prew is. A tervek szerint a sorozat nyolc epizódot tartalmaz és a premierre április 12-ig kell várnunk.

Ez azonban nem az egyetlen sorozat, melyen az Agymenők sztárja dolgozik. Jim Parsons produkciós cége ugyanis az NBC-vel kezdett együtt dolgozni egy új meleg vígjátéksorozaton is. A műsor igaz történeten alapszik, melyben egy meleg pár vendéglőt nyit egy vidéki kisvárosban.

Jim Parsons a házasságáról is mesélt Stephen Colbertnek
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin