Hírek

Úgy tűnik, a Jégvarázs Elzája barátnő nélkül marad

Idén novemberben végre a mozikba érkezik a nagysikerű Disney-film, a Jégvarázs folytatása, és bár a rajongók hosszú ideje reménykedtek egy leszbikus királynőben, úgy tűnik, csalódniuk kell.

 

Jégvarázs 2

 

Kristen Anderson-Lopez, a Jégvarázs 2 egyik dalszerzője elhintett egy utalást, miszerint akárcsak az első filmben, Elza karaktertörténetének középpontjában ezúttal sem a szerelem áll. Szerinte rengeteg filmben a női karaktereket szerelmi partnerük határozza meg, és ők nem ezzel a módszerrel szeretnék elmesélni Elza történetét – írja a Pride.

„Mi azt szerettük volna a Jégvarázzsal elmesélni, hogy ha ilyen képességeid vannak, mint Elzának, hogyan fejlődsz és változol és találod meg a helyed a világban és hogyan találsz rá olyan válaszokra, amikre eddigi életed során soha.”

Akár barátnővel, akár barátnő nélkül, Elza talán végre fényt derít a titokra, mely varázsereje körül kering. Kalandos útja során pedig nem feltétlenül lesz szüksége szerelmi partnerre, hiszen természetesen vele tart Anna, Kristoff, Olaf és Sven is.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin