Hírek

Úgy tűnik, a Jégvarázs Elzája barátnő nélkül marad

Idén novemberben végre a mozikba érkezik a nagysikerű Disney-film, a Jégvarázs folytatása, és bár a rajongók hosszú ideje reménykedtek egy leszbikus királynőben, úgy tűnik, csalódniuk kell.

 

Jégvarázs 2

 

Kristen Anderson-Lopez, a Jégvarázs 2 egyik dalszerzője elhintett egy utalást, miszerint akárcsak az első filmben, Elza karaktertörténetének középpontjában ezúttal sem a szerelem áll. Szerinte rengeteg filmben a női karaktereket szerelmi partnerük határozza meg, és ők nem ezzel a módszerrel szeretnék elmesélni Elza történetét – írja a Pride.

„Mi azt szerettük volna a Jégvarázzsal elmesélni, hogy ha ilyen képességeid vannak, mint Elzának, hogyan fejlődsz és változol és találod meg a helyed a világban és hogyan találsz rá olyan válaszokra, amikre eddigi életed során soha.”

Akár barátnővel, akár barátnő nélkül, Elza talán végre fényt derít a titokra, mely varázsereje körül kering. Kalandos útja során pedig nem feltétlenül lesz szüksége szerelmi partnerre, hiszen természetesen vele tart Anna, Kristoff, Olaf és Sven is.

 

 

 

 

Previous post

20 ezer férfival feküdt le élete során, állítja a hollywoodi filmrendező

Next post

Nem számított a Beatles-nek menedzserük szexualitása