Hírek

Úgy összevesztek Nicki Minaj-on, hogy öt év után inkább elvált a meleg pár

 

A legjobb sztorikat mindig az élet – no meg a showbiznisz – írja, és hiába véresen komoly az alábbi párkapcsolati tragédia, ezen tényleg csak röhögni lehet.

Nicki Minaj és Cardi B cicaharcának mára tekintélyes irodalma van, a beszólogatás és összebalhézás például másfél éve majdnem verekedéssé is fajult. (Abba most ne menjünk bele, hogy ez mennyire komoly, vagy pedig mennyire csak a műsor része.) Ketten azonban biztosan komolyan vették, méghozzá egy meleg házaspár, Don’te és D’Andrew Leaphart, akik úgy összevesztek azon, hogy a két művésznő közül melyik a jobb rapper, hogy válás lett a vége.

Történetükkel a Fox műsorába, a válási ügyekkel foglalkozó Divorce Court adásába is bekerültek, és a moderátor Lynn Toler bírónő meg volt győződve arról, hogy a két férfi csak hülyéskedik.

Pedig nem.

A bírónő hitetlenkedve meg is kérdezi, hogy tényleg emiatt szakítottak, és mint kiderült, tényleg. A pár több mint két év randizás után házasodott össze, és két és fél évig voltak házasok. Aztán bekúszott az életükbe a rapper-háború, és úgy összevesztek az egészen, hogy D’Andrew még a párja Prius-ának és a lakásának az ablakait is betörte. (Nyilván Prius, a sztereotípiák szerint mi más is lenne melegéknél, mint egy hibrid meghajtású, üzemanyag-takarékos autó.)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Divorce Court (@divorcecourt) on

 

A heves vérmérsékletű húzáson értelemszerűen felhúzta magát Don’te és a férje után szaladt, hogy elképedve vegye észre, az pofátlanul egy másik énekesnő, Jazmine Sullivan slágerét, stílusosan a „Bezúzom az ablakodat” címűt (Bust Your Windows) énekli.

Nyilván a párkapcsolati problémákat még Nicki Minaj-ra hivatkozva is túlzás ablaktöréssel rendezni, ezért a tévés bírónő úgy ítélt, hogy az okozott kárt köteles az immár elvált férj megtéríteni.

A sztorit persze felkapta a közösségi média is, nem kis derültséget okozva, ahol a hozzászólók azt tippelik, hogy milyen hasonló kaliberű válási indokot lehetne találni – mondjuk vacsoraasztalnál inkább ne hozzuk szóba Britney munkásságát, vagy egy új Madonna-albumot, esetleg azt az időszakot, amikor Beyoncé volt a fekete bárány, amiért felbomlott a Destiny’s Child, és akkor tutira megmarad a családi béke.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin