Színes

Egy év házasság után válik a két népszerű meleg TikToker

A TikTok sztárjai, Nicky Champa és Pierre Boo szakítottak.

A hírt Champa osztotta meg az Out magazinnak adott nyilatkozatában, és azt is megosztotta, miért döntöttek a válás mellett majdnem egy évvel azután, hogy összekötötték az életüket.

A közösségi médiával a képben ez egy kicsit bonyolult. A kapcsolatunk márkává vált. Szeretném elmondani, hogy semmi mást nem érzek Nicky iránt, csak szeretetet és tiszteletet. Az egész húszas éveimet ezzel az emberrel töltöttem” – mondta a hírportálnak. „Együtt nőttem fel vele. Ő egy nagyon különleges ember, és számomra mindig is az marad„.

Champa azt is hozzátette, hogy „csapdában” érezte magát, amit a róla és Boo-ról a közösségi médiában idővel kialakított kép jelentett.

Azt hiszem, ahogy öregszel, úgy veszed észre a különböző részleteket. Aztán ott van a közösségi média aspektusa, az emberek folyamatosan összehasonlítanak minket egymással, és van egy nyomás, hogy fenntartsuk ezt az imázst. Majdnem olyan lett az egész, mint egy Black Mirror epizód” – mondta. „Mintha csapdában éreztem volna magam abban az imázsban, amivé váltunk. Csak a magam nevében beszélhetek. Elvesztettem magam ebben a kapcsolatban.

Ami Boo-t illeti, a francia influencer július 9-én Instagram Storyn keresztül erősítette meg a szakításukat.

 

 

Champa és Boo 2017-ben kezdtek randizni, miután egy filmes meghallgatáson találkoztak. Összeköltözésük után a pár közös Instagram- és YouTube-fiókot hozott létre, ami segített beindítani a karrierjüket tartalomkészítőként.

Az elmúlt pár évben a két influencer a TikTok-ra is kiterjesztette rajongótáborát: Champa jelenleg 13,3 millió, Boo pedig 13,7 millió követővel rendelkezik.

2022 augusztusában az egykori szerelmespár a következő szintre emelte kapcsolatát, amikor Las Vegasban összekötötték az életüket. Ami a közösségi médiával kapcsolatos jövőjüket illeti, Champa az Outnak elmondta, hogy ő és Boo nem fognak többé közösen tartalmat készíteni, hanem egyéni céljaikra koncentrálnak.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin