Színes

Transznemű aktivista az Armani beauty új arca

A brazil modell és transznemű aktivista, Valentina Sampaio hivatalosan is az Armani Beauty új arca. Sampaio a márka kozmetikai kampányaiban fog szerepelni a jövő évtől – számol be az ELLE.

Transznemű nőként ez az együttműködés mérföldkő, egyúttal személyes álmom vált valóra ezzel” – írja Valentina egy Instagram-bejegyzésében, kiemelve, hogy „a smink fontos szerepet játszott a személyes fejlődésében.

Sampaio egyben a háláját is kifejezte az Armani Beauty-nak „a sokszínűség ünnepléséért, a kreatív kifejezésmód lehetővé tételéért és az egyéni szépség megbecsüléséért.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Armani beauty (@armanibeauty) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valentina Sampaio (@valentts) által megosztott bejegyzés

 

Az Armani beauty az én elképzelésem arról, hogy milyennek kellene lennie a szépségnek ma: értelmesnek és sokoldalúnak. A ruháimhoz hasonlóan a szépségápolási termékeim célja, hogy minden nőnek erőt adjanak, függetlenül kultúrájuktól, származási országuktól vagy hátterüktől. Büszke vagyok arra, hogy Valentina az Armani beauty új arca: Csodálom az akaratát, elkötelezettségét és eltökéltségét. Valentina nem fél beszélni, és szavai fontosak és meghatóak” – üzeni a márkaalapító Giorgio Armani.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin