Színes

Tom Daley és férje másodszor is apa lett

Kép: Tom Daley, Instagram

Örömteli hírt osztott meg Tom Daley olimpiai bajnok műugró és filmrendező férje,  Dustin Lance Black. Megszületett második kisfiuk, akinek a Phoenix Rose nevet adták – írja a The Daily Mail a The Times-ra hivatkozva.

A párnak – akik nemrég ünnepelték megismerkedésük tízéves évfordulóját – már van egy ötéves kisfia, Robert, aki szintén béranyaság útján jött a világra. Korábban úgy nyilatkoztak, azért az Egyesült Államokban kerestek béranyát, mert az Egyesült Királyságban nincs meg a megfelelő jogi védelem sem a béranya számára, sem a leendő szülők számára. Az USA-ban törvényileg szabályozott keretek között működik a béranyaság.

A pár nem verte nagy dobra, hogy újabb gyermekük születik, így meglepetésként érte a hír a rajongókat. Daley korábban úgy nyilatkozott, mindig is arra vágyott, hogy apa lehessen, mivel remek kapcsolata volt a szüleivel. Édesapja elvesztését követően tovább nőtt benne a vágy, hogy ő is azt nyújthassa egy gyermek számára, amit az édesapjától kapott.

„Minden gyermek megérdemli, hogy olyan kapcsolata legyen az apjával, mint nekem volt az enyémmel, mert annyira különleges volt, olyan közel álltunk egymáshoz”mondta egy podcastinterjú során.

Daley és Black 2015-ben jelentették be, hogy eljegyezték egymást, esküvőjükre 2017-ben került sor. Robbie rá egy évre született. A pár akkor úgy döntött, hogy a nyilvánosságnak nem fogják megmutatni a kisfiú arcát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Daley (@tomdaley) által megosztott bejegyzés

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin