Hírek

Szombaton kiderül, ki lesz az első Mr Magnum!

Szombat este történelmet ír a belvárosi Magnum Szauna. Az idén 17. születésnapját ünneplő hely 10 versenyző részvételével megkoronázza az első Mr Magnumot! A tét nem kisebb, mint egy éven át képviselni a szaunát. A Magnum nem csak tipikus fiatal szép fiúk jelentkezését várta, hiszen a Mr Magnum nem csak egy szépségverseny, hanem annál sokkal több.

A 20:00-kor kezdődő műsorra a helyszínen a pultnál, de online is lehet jegyet venni. Ha szeretnél nézőként részt venni és szavazni, akkor ezáltal előre bebiztosíthatod magad. A Mr Magnum Show házigazdái a színpadon a főnök, Kerekes János és show-műsoraik háziasszonya, Erzsó lesz.

 

 

De nézzük, mi is a program!

RBRT Leathers Divat Show
A Mr Magnum verseny egyik programja egy divatbemutató lesz, az RBRT Leathers bőr kreációival. A versenyzők bemutatják majd Varga Róbert leather designer (interjúnk vele itt olvasható) izgalmas, és egyedi tervezésű bőr kiegészítőit, harnesseit és még sok minden mást… Aki többet szeretne tudni Róbert termékeiről, a rendezvény után személyesen is beszélhet vele, vagy már most megnézheti a https://www.rbrtleathers.hu honlapját.

O’BOY Férfi Fehérnemű Divat Show
A Mr Magnum verseny másik programja szintén egy divatbemutató lesz, mégpedig az O’BOY Férfi Fehérnemű üzlet termékeiből. A fiúk a színpadon szexi fürdő-és alsónadrágban is megmutatkoznak, tehát lesz látnivaló. És hogy a show show legyen, a fiúkkal együtt a műsorok háziasszonya, Erzsó is jelen lesz a kifutón.

A versenyzők 3 fordulóban mutatkoznak be a közönségnek, ezt követően lesz a szavazás és az eredményhirdetés! Az esemény után pezsgős állófogadás vár mindenkit. A fiúk és Erzsó már nagyon készülnek, zajlanak a próbák, hogy 22-én este egy látványos show-t nyújtsanak a Magnum színpadán! A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak, de a nagy érdeklődésre való tekintettel javasolják, hogy előre vegyétek meg a jegyet, így biztosan részt tudtok venni a Mr Magnum választáson!

Találkozunk szombat este!

Magnum Szauna

1085 Budapest, Csepreghy utca 2.

Facebook: Magnum Sauna

 

FRA EU post inject banner
Previous post

Herstory - Dame Edna Everage, az ausztrál gigasztár

Next post

A szexuális oktatás egyenlő a gyermekmolesztálással egy ausztrál szenátor szerint