Lifestyle

Szivárványos szívdesszert vár az idei Valentin-napon

A Humen Shop indulása óta több szivárványos termékkel is előrukkoltunk. A sort a Liberty Collection szaloncukor-válogatásával és a szivárványos pralinéval indítottuk, de persze a szabadság márkájának kínálatában rajtuk kívül is folyamatosan elérhetőek a speciality kávék, teák, vagy épp a lekvárok.

Az idei Valentin-napra – és természetesen utána is – egy újabb szivárványos desszertet ajánlunk, a sokak által már jól ismert és szeretett csokoládé marcipánszíveket. A marcipánspecialista Szamos által gyártott szívecskéket a Humen Shop részére készített egyedi csomagolásban találod meg – akár a párodat vagy akár saját magadat is meglepheted vele.

Azok pedig, akik Valentin-napon egy kis pezsgésre vágynak, rögtön kettő különlegesség közül is választhatnak! A Hoop Wines borászat által megalkotott Pink Pet-Nat nemcsak ízében, de színében is különleges. A teljesen száraz Pet-Nat palackjaiba a mátrai borvidékről származó Kékfrankos kerül, amely nemcsak az üvegben, de a pohárban is rózsaszínben pompázik. Ha pedig szóba kerültek a színek, az Etyeki Kúria tavaly nyáron palackozta az első Liberty Collection Pláne habzóborát, ami továbbra is a szivárványos címkével érhető el a Humen Shopban.

 

Számtalan más érdekességet is találsz a Humen Shopban, fedezd fel a kínálatot! Tuti tipp: leggyorsabban GLS futárszolgálattal vagy FOXPOST csomagautomatába kézbesítéssel kapod meg, amit választottál, Valentin-nap alkalmából viszont személyes átvételt is biztosítunk Budapest központi részén.

 

Fedezd fel a HumenShop kínálatát!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin