Hírek

Síkosító helyett sósav a szexklubban

Óvadék ellenében szabadlábon védekezhet az a 62 éves férfi, aki sósavat próbált keverni a síkosítóba egy meleg szexklubban. A Sydney Morning Herald tudósítása szerint a mosdó falára szerelt adagolóba akart sósavat tölteni szombaton, amikor jelzett a riasztó. Mivel nem ez volt az első ilyen próbálkozás a klubban, már érzékelőkkel védték a fali adagolókat. A riasztás után az Aarows nevű hely alkalmazottjai tartották vissza a férfit, amíg kiértek a rendőrök.

 

Gay-Sauna-Sydney

 

Senki sem sérült meg, de ez nem a támadón múlt. A sósav a hidrogén-klorid tiszta, színtelen, szúrós szagú vizes oldata. Égési sérülést okozva marja az emberi szöveteket, maradandóan károsíthatja a bőrt, a légzőszerveket, a szemet.

A meleg és biszexuális vendégkörrel bíró Aarows klubba egyébként olyan nagy számban járnak  muszlimok (vélhetően indiai származásúak), hogy az ausztrál látogatók már csak mecsetnek csúfolják a helyet. Ezek a vendégek viszont bevonzották a helyi muszlim szélsőségeseket is, akik alkalomadtán a „saját” melegjeikre vadásznak. A legdurvább támadás 2013-ban történt a klub parkolójában, akkor tévedésből egy ausztrál vendéget akartak megölni a vallási fanatikusok. Csodával határos módon súlyos sérülésekkel élte túl a négy golyót az áldozatuk.

A mostani sósavas elkövetőt szeptember 20-án állítják bíróság elé.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin