Nyálcsorgató

Samponos flakonnal egyensúlyozni a szerszámon – Pikáns kihívás a Twitteren

 

Az elborult kihívásokhoz még csak unatkozni sem kell, gondoljunk csak a korábbi évek jeges vödrös kihívásához, vagy a koronavírus-járvány idején indult – azaz már rég lejárt – párnás kihívásra.

Ha azonban még a karanténozással járó unalom is beüt, akkor a férfiak tutira feltalálják magukat a négy fal között. A tavalyi év végén ugyan végigsöpört már egy samponos challenge a TikTok-on, amikor kékítő sampont csorgattak a népek a saját fejükre, de ez most NEM az. A Twitteren futó ShampooChallenge már határozottan korhatáros kategória – ami éppen ezért a többi közösségi médiás felületen nem is futhatna be nagy karriert, mert mindenhol máshol tilos a korhatáros tartalom.

A kihívás faék egyszerűségű. Nem kell hozzá semmi más, csupán egy samponos flakon, amit a férfiember a saját ágaskodó péniszén egyensúlyoz. Mindezt úgy, hogy maga a szerszám direktben nem látszik, és a mutatványról szóló bizonyítékot a Twitterre lehet feltölteni.

 

 

Hiába nincs benne direkt meztelenség, a látvány azért nem sokat bíz a fantáziára, így megoszlanak a vélemények arról, hogy ez mennyire ártatlan kihívás a pikáns fajtából, vagy pedig sokkal inkább kimeríti a tömeges szemérmetlenség fogalmát.

Akárhogy is, ez a legszexibb és egyben a legostobább challenge jelenleg, ehhez nem fér kétség. A korhatáros tartalom miatt szigorúan nagykorú olvasóink a ShampooChallenge hashtag alatt találják a konkrét termést. A kattintást szigorúan saját felelősségre ajánljuk.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin