Nyálcsorgató

A meleg közönségre hajtó heteró énekeseket figurázza ki John Duff új klipje

A nyíltan meleg amerikai énekes, John Duff első videoklipje 2018-ban jelent meg, akkor a Girly szinte képkockára pontosan hozta Mariah Carey Heartbreaker videóját. Bár Duff később sem tudott komolyabban befutni, most az új videoklipje egy egyszerre elborult és mégis aktuális koncepció alapján készült.

Elmondása szerint meleg férfiként őt kifejezetten idegesítik azok a heteró énekesek, akik az LMBTQ közönség behúzása érdekében előszeretettel élnek queer-baiting eszközökkel, mint például Harry Styles vagy Charlie Puth – utóbbi például egész extrém formában műveli időnként.

Ha nekik lehet, akkor neki is, gondolta Duff, és bár nincs egy súlycsoportban a fent nevezett előadókkal, a Somebody’s Daughter klipjében beveti a „hetero-baitinget”. Ha heterók kacérkodhatnak a melegséggel a nézettség kedvéért, akkor ő melegként a heterósággal fog. Duff párja a videóban Nellie Salisbury, ő és a dal címe a “csali”, miközben valójában a meleg énekes áll a középpontban, magát heterónak kiadva. A paródiának szánt koncepciót így indokolja:

„Őszintén szólva, manapság minden előadó él a queer-baitinggel, és az LMBTQ+ média zabálja. Maluma levette a pólóját? Tegyük ki az Instára! Mintha nem posztolna minden egyes meleg pasi mindennap póló nélküli képeket. Ez fárasztó. Ezért megyek szembe az árral az új dallal és a klippel – hetero-baitinget csinálok. Így talán most már értem is lehet elvakultan rajongani.”

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin