Hírek

Saját nappali talkshow-t kap RuPaul?

Charles RuPaul egyedülálló karriert tudhat maga mögött: a kilencvenes években The RuPaul Show című műsora több, mint száz adást ért meg az MTV csatornán, 1993-ban már megjelent első zenei albuma Supermodel of the World címmel, majd ő volt az első drag queen, aki a MAC Cosmetics arca lett.

2009-ben elindult a RuPaul’s Drag Race, amelynek házigazdájaként immár tíz évada keresi az Amerikai Egyesült Államok következő drag szupersztárját, nézők és rajongók tíz -és százmillióit vonzva a képernyők elé a világ minden tájáról.

Ha szeretnél többet megtudni RuPaul életéről és munkájáról, ajánljuk magazinunk két szerkesztőjének videóját róla:

 

Itt van az Ádám&Dani vlog első része RuPaulról!

 

De hogyan tovább? Hiszen csillaga fényesebben ragyog, mint valaha.

Mint kiderült az Emmy-díjas RuPaul felkérést kapott egy nappali talkshow vezetésére. A program keretében helyszíni közönség előtt celebritásokkal beszélget, kivesézi a popkultúrát, szépségápolási tippeket ad és nem utolsó sorban mindenféle rövid játékokat játszik vendégeivel és a közönséggel.

A tartalom sokakat emlékeztethet a The Ellen DeGeneres Show-ra és nem véletlenül: a produkciós iroda ugyanaz a Telepictures, ami a népszerű leszbikus műsorvezető adásait is készíti. Itt azonban nem bukkan majd fel főzőcskézés, vagy tornagyakorlatok.

A műsor első epizódjai várhatóan 2019 őszén kerülnek adásba. A címet egyelőre nem tudni, sőt azt sem, vajon RuPaul férfiként, vagy nőként vezeti majd.

Kíváncsi vagy rá milyen műsorvezető volt RuPaul a kilencvenes években? Kukkants bele a The RuPaul Show egy 1997-es felvételébe, ahol Cher volt a beszélgetőpartner:

 

Previous post

A legjobban várt koncertek a Szigeten

Next post

BoyOnGo - A város, ahol mindenki élni akar - Ilyen volt a Barcelona Pride