Hírek

Saját családja gyilkolta meg a csecsenföldi meleg fiatalt

Másfél hónapja tombol a melegekkel szembeni erőszak Csecsenföldön és a koncentrációs táborokból szabadulók beszámolói rémisztő képet festenek. “Mindenkit letartóztatnak, embereket gyilkolnak. Bármit megtehetnek” -mesélte orosz LMBT-szervezeteknek az egyik túlélő.

Elmondta, hogy a rendőrök és nyomozók már nemcsak arra buzdítják az édesanyákat és édesapákat, hogy fedjék fel gyerekük szexuális orientációját, hanem arra is, hogy maguk végezzenek velük. “Gyilkold meg a buzi fiadat, különben mi fogjuk. Tisztítsd meg vérrel a becsületedet.”

Csecsenföld – a térképen pirossal jelölve

Az orosz Snob magazin egy 24 éves menekülő meleg csecsen férfi elbeszélése alapján számolt be a legújabb gyalázatos, Groznijban történt esetről, amelyből arra lehet következtetni, hogy igenis vannak, akik komolyan veszik a hatóságok javaslatát. A neve elhallgatását kérő fiatalember vallási vezetőjének, imámjának mondta el, hogy a férfiakhoz vonzódik.

Csecsenként és férfiként mondom neked, hogy soha többé nem akarlak itt látni. Sem a mecsetben, sem a környéken. Azt akarom, hogy takarodj innen, mert mindaz amit mondtál a legförtelmesebb dolog, amit csak magadról elmondhatsz. Remélem a családod le tudja mosni magáról ezt a szégyent” – reagált a pap, aki elmesélte azt is, hogyan mosta le egy másik család a templomából a „gyalázatot” magáról.

Groznij, Csecsenföld fővárosa

Miután kitudódott, hogy a 17 éves fiúgyermek meleg, saját nagybátyja ragadta meg és taszította a mélybe a szülők kilencedik emeleti lakásának erkélyéről. A srác a helyszínen szörnyethalt. Hogy mi lett a holttest sorsa, arról nincsenek információk, az azonban biztosra vehető, hogy a gyilkosságnak semmilyen következménye nincs az elkövetőre nézve. Sőt, ezzel mentették meg a család becsületét.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin