Lifestyle

RuPaul titokban férjhez ment

A Hollywood Today Live műsorában jelentette be RuPaul, hogy már két hónapja házasok párjával. A népszerű televíziós személyiség férje azonban a lehető legtávolabb áll attól, amit elképzelnénk.

 

A drag queen párja ugyanis egy világvégi farmon él. Életéről és férjéről a műsorban RuPaul így mesélt:

“Georges és én 23 éve vagyunk együtt, és januárban, a 23. évfordulónkon házasodtunk össze. 1994-ben ismerkedtünk meg a Limelight klub táncparkettjén, aznap volt a születésnapja. Remek fickó, de egyáltalán nem érdekli a show-biznisz. Teljesen hidegen hagyja. Egy hatvanezer hektáros birtokot igazgat, ami akkora, hogy két államra, Wyomingra és Dél-Dakotára is kiterjed.
Az idő legnagyobb részét a birtokon tölti, de nem várja el tőlem, hogy odaköltözzem. Isten áldja Wyomingot, tényleg, de iszonyú unalmas, a Föld legeldugottabb szeglete. Az időnket nem is ott töltjük, hanem együtt utazgatunk a nagyvilágban. Amikor mégis lemegyek a birtokra, káprázatos western-stílusú ruhákat veszek fel – de nem érdekeli a kutyát se.”

 

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

 

RuPaul – The Realness Official Music Video

Come to RuPaul’s DragCon NYC! Buy Your Tickets Here: https://goo.gl/rHB8oD September 28th, 29th, & 30th! Enjoy the video? Subscribe here! http://bit.ly/1fkX0…

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb