Színes

Reagált a Heartstopper főszereplője a szexualitását firtató pletykákra

Április végétől érhető el a Netflix kínálatában a Heartstopper című nyolc részes sorozat, amelynek középpontjában két tinédzser fiú szerelmi története áll. (Figyelem! A folytatást spoilert is tartalmaz.) A rögbicsapat reménységét, Nick Nelsont alakító Kit Connor hamar a queer rajongók kedvencévé vált.

Az első évad során Nick egy hihetetlenül megható jelenetben biszexuálisnak vallja magát édesanyja (Olivia Colman) előtt, és ezen felbátorodva a közösségi mádiában sokan elkezdték találgatni, vajon Connor a való életben is megtenné-e ugyanezt – a színész figyelmét pedig nem kerülték el ezek az eszmefuttatások.

Twitteren reagált az elméletekre. „A Twitter olyan vicces, öregem” – írta. „Úgy tűnik, néhányan itt jobban tisztában vannak a szexualitásommal, mint én magam…„.

 

 

Nem Kit Connor lenne az első, akinek szexuális orientációját a rajongók mindenáron ki szeretnék deríteni. Korábban Harry Styles ment keresztül egészen hasonlón, ő akkor azt üzente: nem köteles beszámolni róla, kivel bújik ágyba.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin