Hírek

Harry Styles szerint nem kell megneveznie szexuális irányultságát

Igazán mozgalmas évet tudhat maga mögött Harry Styles, aki 2020-ban hazánkba is ellátogat, de legújabb albuma és a koncertek mellett természetesen az interjúkra is időt kell szánnia. Most éppen zenei karrierje mellett szexuális orientációja is szóba került, az erről feltett kérdésre adott válasza pedig nem is sikerülhetett volna őszintébbre.

 

Harry Styles

 

A huszonöt éves énekes a The Guardiannak adott interjúban beszélt szólóalbumairól, amelyek közül a legutóbbit csodálatos pasztellszínek és olykor szexuálisan túlfűtött dalok jellemeznek. Az interjú készítője részéről tehát egyértelműnek tűnt, hogy megkérdezze Styles szexuális irányultságát, amiről a múltban több pletyka is szárnyra kapott – írja a Pink News.

A kérdés még pontosabban arra vonatkozott, hogy vajon Styles csupán egy heteró srác, aki LMBTQ morzsákat hint el útja során, amelyek valójában sehová sem vezetnek?

„Arra használom-e a szexuális kétértelműséget, hogy még érdekesebbnek próbáljak látszani? Nem. Arról, hogy hogyan akarok öltözködni, és hogy milyen legyen az album világa, az alapján döntök, hogy kikkel szeretnék a jövőben együtt dolgozni. Vannak dolgok, amelyekről megvan az elképzelésem, hogy hogyan nézzenek ki. Ez nem azért van, mert melegnek, heterónak vagy biszexuálisnak nézek ki tőlük, hanem mert szerintem menők. És egyébként meg, nem is tudom. Szerintem a szexualitás igazi móka, és őszintén? Nem mondhatom, hogy ennél többet gondolnék róla.”

Az interjú során arra is sor került, hogy a riporter párhuzamba vonja az énekes viselkedését albumával, amiben nagy szerepet kapott az „elhomályosítás”. Arra volt kíváncsi, vajon Styles a saját szexuális orientációját is elhomályosítja-e, és az emberek vajon kérdezték-e már tőle, hogy biszexuális?

„Hát, azt hiszem, többen is kérdezték, de nem tudom, hogy miért. Ez nem olyan, mintha lenne rá egy válaszom, amit el akarnék titkolni mindenki elől. Nem arról van szó, hogy azért nem mondom el, mert nem akarom. És nem is arról, hogy ez csak rám tartozik, és nem rátok. Ez csak annyit jelent, hogy: kit érdekel? Van ennek bármi értelme?”

Harry Styles már korábban is hasonló látásmódjának adott tanúbizonyságot, amikor a 2019-es Met gálán jelent meg emlékezetes és stílusos öltözékében.

„Amikor látok egy jó felsőt, és valaki azt mondja rá, hogy: de ez női, akkor csak azt gondolom: öhm, oké? Ettől még nem fog kevésbé tetszeni, és ugyanúgy fel akarom majd venni. És a határok elmosódása nemcsak a ruhákról szól, hanem ezt a jelenséget nagyon sok más téren is megfigyelhetjük. Szerintem észrevehetjük a zenében is, ahogy a stílusok és a műfajok kezdenek elhomályosodni.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb