Nyálcsorgató

Portugál orvostanhallgatók és Magic Mike

fml-lisboa2

 

A Magic Mike című film ihlette videóval nevezett be a Lisszaboni Egyetem orvostanhallgatóinak egyik csapata a kar éves kisfilmes versenyre. Évek óta nagy hagyomány, hogy a leendő doktornénik és doktorbácsik egy számukra ismeretlen terepen mérkőznek meg egymással, és ez a terep a filmkészítés.

Miközben a nyitóképen szereplő doktorbácsitól bármikor kérnénk egy teljes körű kivizsgálást, nem hagy nyugodni a kínzó kérdés, hogy mégis mit akart mondani a művész? Mi volt a koncepció? Mégis mi a csudát láttunk?!

 

O Pequeno-almoço: FML Goes Magic Mike | Noite da Medicina 2016

Sketch passado na Noite da Medicina 2016 (inspirado numa cena do filme „Magic Mike”) _________________________________ A 2 de Novembro de 2016 passou-se, no Campo Pequeno, a Noite da Medicina 2016, onde foram exibidos vários sketches que, ao longo das próximas semanas, serão divulgados através do nosso canal… Subscrevam, para não os perder!

 

A Humen Zsűrijének rögtönzött értékelése szerint:

Az alkotók lelkesedése: 10/10
Színész játék: -10/10
Félmeztelen táncosok: 10/10

Mentségükre legyen mondva, hogy a fiúk jótékonysági naptárat is készítettek már.

 

Calendário Solidário 2016 – E tu, já compraste?

Um projecto da Comissão de Finalistas 2011-17 da Faculdade de Medicina da Universidade de Lisboa. Parte dos lucros reverterão para a Liga Portuguesa Contra o…

 

fml-lisboa3

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin