Kultúra

Pénteki programajánló: sörkert és pinkwashing

Vajon mire kell figyelnünk, ha fogyasztóként ne használjanak ki minket a nagy márkák? Mikor és hogyan használhatja ki a marketing az LMBTQ közösséget vagy a környezettudatos vásárlókat? Tényleg nem minden szivárvány, ami csillog? Erről beszélgetünk pénteken egy sör – vagy persze üdítő – mellett a Mad Garden Budában.

Április 21-én pénteken indul el a Humen Media munkatársa, Kanicsár Ádám András ingyenes beszélgetés sorozata, a Még egy kör a Mad Garden Budában. A tervezett beszélgetések jórésze fog LMBTQ témát érinteni, köztük rögtön az első is, mely a greenwashing mellett a pinkwashing problematikáját dolgozza fel.

Ráadásul mindez a Humen Media egy másik kollegájával, Erdei Zsolttal fog történni, aki minden bizonnyal a legtöbb tudással rendelkezik a magyarorországi pinkmarketingről és annak csapdáiról.

A 17:30 és 18:30 között rendezett beszélgetésen emellett a színpadon lesz Vaszary Ádám, a Positive Adamsky marketingügynökség managing directora is, aki pedig a környezetvédelemmel kapcsolatos greenwashingról fog beszélni. Nem véletlenül, hiszen a rendezvényt április 21-én, a Föld napján tartják.

Bár a kérdéseket leginkább Kanicsár Ádám fogja feltenni, a szervezők egy olyan körben gondolkodnak, ahol bárki lehet interaktív – így mindenkinek lesz esélye a beszélgetés során feltenni a kérdéseit vagy akár elmondani a véleményét. Utána pedig a fajsúlyos témákat (amiket persze könnyedén dolgoznak fel a srácok, hiszen mégiscsak egy sörkertben lesz a rendezvény) még egy kör mellett meg lehet beszélni a baráti társasággal is.

További információ a rendezvény Facebook eseményén: https://www.facebook.com/events/2173106066216580

MÉG EGY KÖR – GREENWASHING & PINKWASHING

A marketingszakma sokszor tud jó ügyeket úgy felkarolni, hogy magáért az ügyért nem tesz semmit, a profitot viszont boldogan számolja – néha ráadásul mindezt nem is tudatosan teszi. Mi is pontosan a környezettudatossággal kapcsolatos greenwashing és az LMBTQ közösség kihasználó pinkwashing és hogyan tudjuk őket elkerülni – akár fogyasztóként?

Meghívottak:

  • Vaszary Ádám, Positive Adamsky, managing director
  • Erdei Zsolt, Humen Media, ügyvezető

Helyszín: MAD GARDEN BUDA, Budapest 1033, Miklós tér 1.

Időpont: 2023.04.21 17:30 – 18:30

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin