Hírek

Őszintén mesélt előbújásáról a profi biszexuális pankrátor

Az amerikai Anthony Bowens idén márciusban bújt elő biszexuálisként, méghozzá a lehető legnagyobb természetességgel, egy inkább ökörködésnek szánt YouTube-videóban (amelyet a cikk végén meg is nézhettek).

A fiatalember hamar a figyelem középpontjába került, kapott hideget és meleget egyaránt, de elsősorban nem sporttársaitól, vagy családtagjaitól, hanem az internet névtelen és arctalan tömegeitől. Az eltelt fél év benyomásairól és biszexualitásáról legutóbb a Party Foul rádiónak mesélt.

Randizhatsz pasival, el is vehetsz egy pasit és leélheted vele az életedet, a vonzalom a nők irányába nem változik, ugyanúgy megmarad” – fejtette ki véleményét arra a kérdésre válaszolva, hogyan viszonyul a női nemhez most, hogy párja fiú?

Anthony és a párja, Michael

Anthony elsősorban nem is a coming outjával kapcsolatos reakciókon lepődött meg, hanem a biszexualitást övező előítéletek vágták igazán mellbe. „Amikor megjelent az előbújásomról szóló első cikk, végigfutottam a kommenteken és azt vártam, hogy elsősorban azért fognak majd támadni, mert az LMBT-közösség tagja vagyok. De az embereket inkább a biszexualitásról folytatótt vita kötötte le. Majdnem mindenki amellett érvelt, hogy biszexualitás nem létezik, csak homoszexualitás.

A pankrátor srác kiemelte, hogy párja, Michael, akivel immár több, mint egy éve együtt van, rengeteget segített az eltelt időszakban, a legnehezebb pillanatokat vele vészelte át. „Odahaza mindenki támogat. De egy szülő persze mindig aggódik a gyerekéért, viszont én nem akarom, hogy édesanyám és édesapám féltsenek. Mert egyébként meg nagyon elfogadóak.

Anthony Bowens és Michael Pavano

A nők és férfiak mindig is egyformán érdekeltek. Ha nem lennék birkózó, valószínűleg már jóval előbb előbújtam volna, de így ódzkodtam tőle és nem tudtam, mit szólnának majd az emberek. Féltem az ismeretlentől” – mesélte az interjú során.

Nem tudod előre befolyásolni az emberek gondolkodását, nem tudod, hogyan vélekednek majd rólad. Én viszont rendkívül meg vagyok könnyebbülve, látva azt, hogy körülöttem a világon semmi nem változott.

Íme a videó, amelyből kiderül, hogy az Anthony mellett ülő Michael bizony több, mint csak egy jóbarát:

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin