Lifestyle

Öltözz szivárványba a hétvégi pride-ra!

 

A tavalyi ugyan elmaradt, de már csak párat kell aludni az idei Budapest Pride Felvonuláshoz. Szombaton, július 24-én délután kettőtől kezdődik a gyülekező a Madách téren, ahol egyórás zenés programmal várnak minket.

A sokszínű, nyitott, befogadó társadalom mellett kiálló menet 15 órakor indul és a Tabánban ér majd véget civil faluval, beszédekkel és közös piknikkel. A felvonulást követően pedig Magyarország legnagyobb LMBTQ buliján, a Rainbow Partyn táncolhatunk a Budapest Parkban. (További részletek az esemény hivatalos Facebook oldalán!)

Ha már megvan, hogy miben vonulsz szombaton, vagy még javában gondolkozol, de jól jönne egy szivárványos kiegészítő, akkor a Humen Shop Pride Collection tartogat számodra pár apróságot.

Jó, egy másfél méteres szivárványzászló annyira nem apró, de a zászlón túl találsz különböző pride témájú zoknikat és vászontáskákat is. Nézz körül, biztosan találsz valami kedvedre valót!

KATTINTS IDE A SZIVÁRVÁNYOS KIEGÉSZÍTŐKÉRT!

 

Így rendelj, ha a már szombaton szeretnéd használni a szivárványos kiegészítőidet: ha csütörtökig megrendeled, akkor a GLS vagy a budapesti futárszolgálatunk még pénteken kézbesíti, vidékre is. Amennyiben a Foxpost opciót választod, úgy csak jövő hét eleji kézbesítés várható.

 

Ha pedig este házibuliba készülsz, lepd meg a társaságot egy palack szivárványos borral, amit szintén megtalálsz a webshopban. Ráadásul a palack megvásárlásával a Budapest Pride-ot is támogatod.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin