Lifestyle

Nyerj egy kétszemélyes brüsszeli utazást egy kérdőív kitöltésével

 

Kevés romantikusabb van annál, mint felfedezni egy gyönyörű európai várost a partnerünkkel. Vagy legalább ilyen kalandos belevetni magunkat az éjszakába a barátainkkal egy új városban.

Európai városai ma már jobban kapcsolódnak egymáshoz, mint eddig bármikor, egy-egy új utazás csupán pár kattintásra van tőlünk. De mi a fontos utazás közben az LMBTQ közösségnek? Erre keres válaszokat egy online kérdőív.

Szeptember 15-ig lehet kitölteni azt az online felmérést, amit a Visit.Brussels, Brüsszel régió hivatalos utazásimarketing-ügynöksége indított még tavaly.

Az LMBTQ közösség Európán belüli utazási szokásaira és európai városlátogatási preferenciáikra fókuszáló kérdőívet kitöltők közül ráadásul öt darab, kétszemélyes utazást is kisorsolnak.

Aki szeretne, az ugyanis részt vehet a nyereményjátékban is, ahol az öt nyertes egy-egy 2 személyre szóló brüsszeli utazásra indulhat. A nyeremény tartalmazza a repülőjegyeket, a szállást a négycsillagos Thon Hotelben, korlátlan utazásra jogosító vasúti bérletet Belgium területén, valamint ingyenes belépőket Brüsszelben és egy másik választott belga városban.

A felmérés kitöltése körülbelül 10-12 percet vesz igénybe.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin