LifestyleNyálcsorgató

Nyálcsorgató – Louis Smith, a vetkőzős olimpikon

Az olimpiának megvan az a szerencsés mellékhatása, hogy olyanoknak is utánanézünk, akik egyébként elkerülnék a figyelmünket.

Pont ilyen az angol anyától és jamaikai apától származó Louis Smith, az egyetlen brit tornász, aki három egymást követő olimpián is érmet szerzett. Nyilván mindenkit csak a képek érdekelnek, azért vegyük át gyorsan, mit is érdemes tudni róla.

A 27 éves sportolónál gyerekként figyelemzavaros hiperaktivitást állapítottak meg, édesanyja elmondása szerint megállás nélkül rohangált a házban és mindenhová felmászott. Ma már az egyik legsikeresebb versenyzőnek számít hazájában, lólengésben 2015-ben Európa-bajnok, idén a riói olimpián ezüstérmes.

Annyira szeret énekelni, hogy 2008-ban még az X-Faktorba is bepróbálkozott, de leszerepelt a meghallgatáson. A sportkarrier utáni celebségre gyúr, igyekszik tévéképernyőre kerülni, ez a Szombat esti láz angol verziójában nagyon megy neki, partnerével meg is nyerték a tizedik évadot.

 

https://www.youtube.com/watch?v=znOnG5UIX8o

 

Ezzel egész szépen pozicionálta magát az anyukák kedvence kategóriába, a Twitteren büszkén kiírta, hogy a fiataloknak ő lett a példaképe. Aztán másnap előkerült a home videója. Egy futó kaland során a Skype-on barátkoztak egy nőismerősével, a lány pedig nem csak felvette Louis maszturbálását, de meg se állt vele egy celebvideókra specializálódott ügynökségig. Sajnos minden jel arra utal, hogy a brazil tornászokkal ellentétben ő mélyen a zsebébe nyúlt és meg tudta állítani, hogy az internetre kikerüljön az alakítása.

 

Az exhibicionista hajlamokkal azért szerencsénkre megáldott Smith több melegmagazinnak is levetkőzött már, de egyébként is szereti mutogatni magát, úgyhogy képekkel bőven szolgálunk.
Arra a kérdésre, mi történne, ha meleg lenne, így válaszolt: “Tutira rámozdulnék Will Smith-re.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb