Nyálcsorgató

Testépítő meleg pap az Instagram új kedvence

 

Futótűzként terjed az Instagramon Ethan Alexander Jewett, aki az amerikai Episzkopális Egyház lelkésze, egyben testépítéssel is foglalkozik, és nem mellékesen meleg.

Jewett Pennsylvaniában él, hétvégén lelkipásztor, hétközben pedig egy nonprofit szervezetet vezet. A Queertynek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy pusztán önazonos szeretne lenni.

Az 52 éves kigyúrt lelkész egyébként zsidó mostohaapa mellett nőtt fel, és eredetileg rabbi akart lenni. Tinédzserkorában azonban eltávolodott a zsidó vallástól és harmincas évei elején talált rá az episzkopális egyházra, akiket azért választott, mert progresszívnek tartja őket.

Jewett úgy emlékszik vissza, hogy gyerekkorában vékonyka volt, lányos és apró termetű. Otthon is és az iskolában is bántották a szexuális orientációja miatt. A főiskolai évei alatt kezdett el testépítéssel foglalkozni.

„Egyszerűen függőséget okozott. Nagyon élveztem. Nagyon megerősítő volt. Valami, amit magamért tettem. Nem kellett mások ítéletére vagy normáira hagyatkoznom. 18 éves koromban kezdtem el ezt csinálni, és most 52 éves vagyok. Végig elkísért” – mondta a testépítésről.

Jewett szerint fontos, hogy az egyház szeretettel és elfogadással forduljon a queer közösség felé, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ezt nem teheti öncélúan.

„Ha meghívjuk őket [a templomba], jobb, ha felkészülünk arra, hogy mindannyiukat a saját feltételeik szerint fogadjuk el, és nem követeljük meg tőlük, hogy megfeleljenek a heteronormatív elvárásoknak” – mondta.

Az Instagramon számos megkeresést kap meleg férfiaktól, de úgy véli, az embereknek meg kell érteniük, hogy csak azért, mert félmeztelen fotókat posztol, még nem jelenti azt, hogy partnert keres. Különösen mivel az Instagram nem Grindr.

A testépítő tiszteletes egyébként boldog párkapcsolatban él, kedvesével a templomban ismerkedett meg.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ethan Alexander Jewett (@jackedpriest) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ethan Alexander Jewett (@jackedpriest) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ethan Alexander Jewett (@jackedpriest) által megosztott bejegyzés

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin